Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Başkan Yardımcıları Koray Kestam, Müzeyyen Gürkan, Huriye Bayram, Şerafettin Karbuz, Özcan Kabak, Ufuk Ersöz, İl Sekreteri Sedat Kaplan, Yönet

GÜNDEM 20.06.2013 06:42:00 0
 Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor
HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUZ
CHP’li heyeti, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver,  Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Galip Öge, Cemil Koçaş ve Göksel Karaevli karşıladı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Palabıyık, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti ve yeni görevlerinde başarılar dilediklerini vurguladı. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da ziyarette yaptığı konuşmada “Gerçekleştirdiğiniz ziyaret için sizlere ve CHP Tekirdağ İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Tekirdağ’da ticaretle uğraşan ve uğraşmak isteyenlere her türlü desteği ve teşviki sağladıklarını ve bunun Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın misyonu olduğunu ifade etti.
 
AVANTAJLAR VE DEZAVANTAJLAR
Günay, Tekirdağ Halkına hizmet sunmak için siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılmasını, ortak amaçlar ile Devlet Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Tekirdağ’a hizmet sunmanın öncelik olması gerektiğine dikkati çekti. Ziyarette Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olma yolunda dezavantaj ve avantajlar da görüşüldü.
 
Haber / Gökhan TEKER