Hayaldi, gerçek oldu

MÜSİAD Tekirdağ yönetimi önceki gün AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Kapaklı’nın ilçe olmasını tebrik eden MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Oktay Dede, “Kapak

GÜNDEM 16.06.2013 02:40:00 0
 Hayaldi, gerçek oldu
Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetimi önceki gün saat 15.30’da AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
 
KAPAKLI İLÇE OLMAYI HAK EDİYORDU
Kapaklı’nın ilçe oluşunun hayırlara vesile olmasını temenni eden MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Oktay Dede, “Kapaklı gerek ticari potansiyeli gerekse nüfus olarak ilçe olmayı zaten hak ediyordu. Kapaklı’nın belde olarak kalması insanlarda sıkıntı yaratıyordu. İnsanlar tüm işlerini halletmek için Çerkezköy’e gelmek zorunda kalıyordu” dedi.
 
MÜSİAD, DÜNYA ÖLÇEĞİNDE BİR YAPIDIR

Konuşmasına MÜSİAD'ın yapılanması hakkında bilgi vererek devam eden Dede, “MÜSİAD, yalnız Türkiye'de değil dünya ölçeğinde bir yapıdır. Her yıl 5 milyar dolar yatırım yapan, ihracata 17 milyar dolar katkısı olan, 1 milyon 200 bin kişiyi istihdam eden bir kuruluştur. Dünya genelinde söz sahibi olan bu yapının bölgemizde de bulunması son derece önemlidir” diye konuştu.
 
KAPAKLI, AK PARTİ DÖNEMİNDE İLÇE OLDU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile Kapaklı’nın ilçe olma hayalinin gerçek olduğunu belirtti. AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının bu çerçevede Kapaklı Belediye Başkanlığı ile birlikte “Kapaklı İlçe Olmak İstiyor Platformu” kurulmasına öncülük ettiğini dile getiren Orhan, “Her ne kadar bugün bu süreçteki emeklerimiz inkâr edilse de Kapa
klı, AK Parti döneminde ilçe oldu” dedi. 
 
KAPAKLI DAHA DA GÜÇLENDİ
Kapaklı Kaymakamı’nın en geç Ağustos ayında ata
nacağını ifade eden Ali Osman Orhan, “Kaymakamımızın geç atanması, ilçemizde diğer resmi kurumların kurulmasını da bir o kadar daha geciktirecektir” dedi. Kapaklı Kaymakamlık Binası olarak ilk etapta Metin Müzik önündeki Özbirlik binasının düşünüldüğünü söyleyen Orhan, “İlçemiz, Karaağaç ve köylerin de kendisine bağlanmasıyla çok daha büyük ve güçlü bir hale geldi” ifadelerini kullandı.   
 
AÇILIŞA DAVET ETTİ
MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nin açılış töreninin 24 Haziran’da yapılacağını ifade eden Dr. Oktay Dede, “Açılış için güzel bir şölen düşünülüyor. Açılış törenimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi. MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Oktay Dede, Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Gül, Ayşe Doğan, Nazlı Küçükgöksel, Sedat Güner, Ufuk Sapa, Murat Şap, Muzaffer Aslan ve A. Gani Yüce’den oluşan MÜSİAD heyeti, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Doğuş, Kapaklılı işadamlarından Erol Buz ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ