49. Kiraz Festivali başladı

Bu yıl 49.’su düzenlenen Tekirdağ Kiraz Festivali, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın Vali Ali Yerlikaya’yı festival etkinliklerine davet etmesiyle başladı.

GÜNDEM 13.06.2013 02:02:00 0
 49. Kiraz Festivali başladı
VALİ YERLİKAYA’YI DAVET ETTİ
Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte davul zurna eşliğinde Valilik Binasına geçen Başkan Dalgıç, Vali Ali Yerlikaya’ya bir çiçek takdim etti ve festival etkinliklerinde kendisini görmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi. Davetten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Vali Yerlikaya, festivalin hayırlı olması temennisinde bulundu. Festivalin açılışı ise Naip Köyü’nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.
 
AÇILIŞ YİNE NAİP KÖYÜ’NDE YAPILDI
Naip Köyü meydanında gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 49. Yılında Kiraz Festivalini yine büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, “Kiraz Festivalimizin 49’sunu kutluyoruz. Bu yıl açılışımızı yine Naip Köyü’nde gerçekleştirdik. Tekirdağ Belediyesi her alanda artık gelişen, değişen ve büyüyen bir belediyedir. Büyükşehir olmaya hazırız. 49. Kiraz Festivalimiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
GÖSTERİLER RENK KATTI
Naip Köyü Muhtarı Ferhat Ataç da, açılış töreninin köylerinde yapılmasından dolayı Tekirdağ Belediyesi’ne teşekkür etti ve daha uzun yıllar köylerinde açılış olmasını temenni etti. Konuşmanın ardından Mehteran konseri gerçekleştirildi. Meksika, Kosova halk dansları ekibi ile Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibinin gösterileri açılış törenine renk kattı.
 
Haber / Cihangir ARIK