Çorlu TSO’da meclis başkanı seçildi

2 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Çorlu TSO Meclisi; önceki gün oda Meclis Salonu'nda bir araya gelerek kendi aralarında gerçekle?

GÜNDEM 9.06.2013 19:46:00 0
Çorlu TSO’da meclis başkanı seçildi
MECLİS BAŞKANLIĞINA AKGÜN SEÇİLDİ
45 Meclis Üyesinden; 45'inin oy kullandığı seçimde; Çorlu TSO Meclis Başkan adayları; Meclis Üyeleri Metin Akgün 21, Mahmut Kırcalı 19 ve Engin Adıgüzeloğlu 4 oy aldı. Meclis Başkanlığı görevine oy çokluğu ile Metin Akgün seçilirken, Meclis Başkan Yardımcılığına Ersan Peyamisafa 28, Yavuz Hasçelik 26, Meclis Katip Üyeliğine ise Miraç Çolak 22 oy alarak seçildi.
 
BAYRAĞI DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ
 Seçimlerin ardından Meclis Üyelerine teşekkür konuşması yapan Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün "Uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Önce Meslek Komitesi Üyelerimizin sonra da, Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik. Yeni dönemde görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, odamıza hizmet etmek için yüklendikleri bu sorumluluk için teşekkür ediyorum. Yapılan seçimler bir hizmet yarışıdır 'Bu yarışta meclisimiz bayrağı bize devretti. Aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için görev süremiz boyunca uzlaşmacı, katılımcı ve paylaşımcı olmaya gayret göstereceğiz" dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN