Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nden TSO’ya ziyaret

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Yaver, Ramazan Baran ve Ahmet Sulhi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi

GÜNDEM 9.06.2013 18:44:00 0
 Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nden TSO’ya ziyaret
HAFIZASINI KAYBEDEN MİLLETLER, GELECEĞİ PLANLAYAMAZ
Dernek Başkanı Hüseyin Bayol ve beraberindeki heyet, “Yeni göreviniz hayırlı olsun, eskiden olduğu gibi yeni dönemde de şehrimize faydalı işler yapacağınıza inancımız sonsuz. Ticaret ve Sanayi Odası en güçlü sivil toplum kuruluşu, sizleri tebrik ediyor ve bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Derneğimiz, Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir Sivil Toplum Kuruluşu, bugüne kadar ulusal ve uluslararası ilişkileri etkileyen birçok sayıda girişimlere katkı sağladık. Tarih milletlerin hafızasıdır. Hafızasını kaybeden milletler; dostlarını ve düşmanlarını ayırt edemezler, geleceklerini de planlayamazlar.” dedi.
 
DESTEK İÇİN HAZIRIZ
Gerçekleşen toplantıda dernek temsilcilerinden derneğin işleyişine dair bilgiler alan Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, “Tekirdağ’ın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayan en önemli kuruluşlardan biriyiz. Şehrimizdeki bütün kamu kurumları ile diyalogumuz var ve yürütülen eşgüdümlü projelerle şehrimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yasaların bizlere verdiği imkânlar dâhilinde yardımları karşılamaya çalışıyoruz. Tekirdağ ile ilgili menfaatler söz konusu olduğunda bütün siyasi partiler ve kamu kurumları ile eşgüdümlü hareket ediyoruz. Şehrimizde yaşayan insanlara fayda sağlayan her türlü projede TSO olarak bizler destek için hazırız” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ