Türkçe Olimpiyatları Tekirdağ etkinliği yapıldı

11. Dünya Türkçe Olimpiyatlarının 3.sü önceki akşam Tekirdağ Sahil Dolgu Saha’da yapıldı.

GÜNDEM 8.06.2013 03:32:00 0
 Türkçe Olimpiyatları Tekirdağ etkinliği yapıldı
MUHTEŞEM BİR GECE YAŞATTILAR
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç ile birçok bürokrat ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede dünyanın dört bir yanından gelen, Türkçe konuşan çocuklar muhteşem şarkılar ve oyunlarla katılanlara güzel bir gece yaşattılar.
 
YENİ BİR DÜNYA’YI HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER
Program sonunda protokol üyeleri de sahneye çıkarak çocukların toplu olarak söylediği Yeni Bir Dünya şarkısına eşlik ettiler. Programın sunuculuğunu yapan TRT Spor Spikeri Ersin Düzen Tekirdağ’ın son gülerde büyük bir gelişme ve değişim içinde olduğunu söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.
 
SPONSORLARA PLAKET VERİLDİ
Geceye sponsor olan Tekirdağ Aktif Sanayici İş Adamları Derneği (TASİAD) üyelerine plaketlerini Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu verdi. Etkinlikte konuşan Müezzinoğlu “Bu organizasyona sahiplik ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Atatürk'ün gösterdiği medeniyetler seviyesine çıkabilmek için yeni ufuklar açan gönül insanına buradan saygı ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER