BİSADER Yönetimi Marmaracık ve Ulaş Belediyeleri’ni ziyaret etti

Balkan Göçmenleri Derneği (BİSADER), Marmaracık ve Ulaş Belediyeleri’ni ziyaret etti. Genel Başkanı Mehmet Cebeci, Başkan Yardımcıları; Fikret Ömeroğlu ve Tanju Özgür, yönetim kurulu, disiplin kurul

GÜNDEM 2.06.2013 23:31:00 0
BİSADER Yönetimi Marmaracık ve Ulaş Belediyeleri’ni ziyaret etti
İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ
Söz konusu ziyaretlerde BİSADER yönetimini büyük bir misafirperverlikle karşılayan Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut ve Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Büyükşehir Belediye Kanunu’nun beldelerine getireceği değişiklikler hakkında bilgiler verirken, etkin bir sivil toplum kuruluşu olan BİSADER ile ileriki yıllarda da işbirliği içerisinde çalışmayı istediklerini söylediler.
 
AÇILIŞA DAVET ETTİ
Göçmenlerin Bulgaristan’daki bürokratik işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde çözebilmek için Silistre iline bağlı Dulovo ilçesinde BİSADER Tunahan Derneği’ni kurduklarını ifade eden Cebeci, Bulut ve Demiray’ı önümüzdeki Eylül ayında yapılacak açılış törenine davet etti. Belediye Başkanları Bulut ve Demiray ise BİSADER’in yeni yönetimine başarılar dilediler. Bisader'in Ulaş Belediyesi'ndeki ziyaretine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu da katıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER