IOSB Toplantısı Yerlikaya başkanlığında yapıldı

Tekirdağ’da kurulan 7 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetim kurulu başkanları ve müdürleri, dün Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan toplantıda bir araya geldi.

GÜNDEM 30.05.2013 01:20:00 0
 IOSB Toplantısı Yerlikaya başkanlığında yapıldı
PROJE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Veliköy’de bulunan Teverpan Fabrikası’nda yapılan toplantıda yürütülen proje çalışmaları ve mevcut durumlar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.Veliköy Teverpan Fabrikası toplantı salonunda üç saat süren toplantı sonrası heyet Kızılpınar’da bulunan Trakyum Et Lokantası’nda yemekte bir araya geldi. Yemek öncesi açıklama yapan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ'da bulunan 7 Islah OSB'de altyapı çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü ifade ederek “Toplantıda mevcut OSB ve ıslah OSB'lerin kanala bağlanacak arıtma tesislerine ÇED izni alınması görüşüldü. 7 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetim kurulu başkanları ve müdürleri ile her hafta toplantı gerçekleştiriyoruz. Zamanla yarışıyoruz ve bazı sorunlarımız bulunuyor. İşletmelerimizin ruhsat sorunları var” dedi. Yerlikaya, inşaat ruhsatlarının eksikliğinin giderilmesi konusunda çalışmaları Temmuz ayına kadar yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.
 
ÜYELER VE SANAYİCİLER KATILDI
Veliköy Teverpan Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcıları Mustafa Yel ve Ahmet Büyükçelik, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Islah OSB'ler müteşebbis heyet başkan ve üyeleri, yönetim kurulu başkanları ile sanayiciler katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ