Kapaklı “e-belediye” sistemine geçti

Kapaklı Belediyesi uygulamaya koyduğu “e-belediye” sistemi ile belediyecilik hizmetlerini internet ortamında 24 saat sunmaya başladı. Yeni uygulama ile vatandaşların çok daha sağlıklı bir şekilde hizmete ulaş

GÜNDEM 17.05.2013 22:00:00 0
Kapaklı “e-belediye” sistemine geçti
Vergi borcu ödeme ve sorgulamasının yanı sıra, birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan “e-belediye” uygulaması ile ilan, reklam, çevre temizlik, emlak, inşaat maliyet, arsa rayiç bedellerini yıllara göre sorgulamak da mümkün olacak.
 
VATANDAŞ BİLGİYE ÇOK DAHA RAHAT ULAŞABİLECEK
“E-belediye” hizmeti ile birlikte vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden Kapaklı Belediyesi’nin www.kapakli.bel.tr adresine girerek borçlarını sorgulayabileceklerini ve ödemelerini web sayfası üzerinden yapabileceklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz de e- belediyecilik sistemine geçmiş bulunmaktayız. Amacımız, e-belediye ile birlikte hem vatandaşlarımızın çok daha sağlıklı bir şekilde hizmete ulaşmasını sağlamak, hem de vatandaşımızın istediği zaman belediyenin tüm birimlerinde sorgulama yapabilmesi ve kendi borçlarını ödemesini sağlamaktır” dedi. Mandalı, Kapaklı halkının bu sistem sayesinde emlak, su ve diğer birimlerde kendisiyle ilgili tüm bilgiye çok daha rahat ulaşabileceğini kaydetti.
 
TEKNOLOJİNİN İMKANLARINDAN FAYDALANMAK ZORUNDAYIZ
Kapaklı Belediyesi’nin web sayfası olan www.kapakli.bel.tr adresinin giriş kısmında “e-belediye” ile ilgili olarak gerekli ulaşım ağını oluşturduklarını söyleyen Mandalı, “Vatandaşlarımız dünyanın her yerinden belediyemizde sicilleri bulunduğu her konuda e-belediye üzerinden kendi bilgilerine ulaşıp buradan sorgulama yapabilir. Teknolojinin sağlamış olduğu imkanlardan belediye olarak faydalanmak arzusundayız” dedi. “E-belediye” sistemi ile vatandaşın her türlü ödemelerini de gerek kredi kartıyla, gerek otomatik ödeme talimatıyla yapabileceğini ifade eden Başkan Mandalı, “Bu sistem insanlarımız için çok önemli bir kolaylık olacak” dedi ve yeni uygulamanın hayırlı olmasını diledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ