“AK Parti olarak kendimizi kontrol ettik”

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Çerkezköy’e gelen AK Partili milletvekilleri, Çerkezköy’deki ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa Kebap Salonu’nda düzenlenen akşam yemeğinde Çerkezköylü mu

GÜNDEM 13.05.2013 22:30:00 0
“AK Parti olarak kendimizi kontrol ettik”
SAHA ÇALIŞMASI YAPTIK
AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy’de saha çalışması yaptıklarını ifade ederek “İyi bir teşkilat olduğumuzu ve bu millet için hizmet edeceğimizi göstermiş olduk. Kilis, Batman milletvekili Çerkezköy’de halkın nabzını tutmaya gelmişse, bu bizim ne kadar büyük bir teşkilat olduğumuzu gösterir. Neyi verebiliriz onun hesabını yapıyoruz. Oy istemek için vatandaşları dinlemiyoruz, eksikleri öğrenmek için çalışma yaptık” dedi.
 
PRİM VERMEYECEĞİZ
Yemekte konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Trakya Koordinatörü Harun Karaca da Hatay Reyhanlı’da meydana gelen olay dolayısıyla üzüntü duyduğunu belirtti. Yaşanan olay nedeniyle, başbakanını katılacağı programın iptal edildiğini söyleyen Karaca “Bundan dolayı başbakanın katılacağı program iptal oldu. Bu saldırının faillerini devletimiz en kısa sürede bulacaktır ve gerekli cezaları verilecektir. Böyle saldırılar bir daha yaşanmasın. Ölenlere baş sağlığı yaralılara ise baş geçmiş olsun diyoruum dedi. Ülkeyi bölmek isteyenlere devlet ve millet olarak prim vermeyeceklerini ifade eden Karaca “AK parti ailesi olarak kendimizi kontrol ettik. Ben bizzat partililer ile birlikte 180 esnafı 5 sivil toplum örgütünü ziyaret ettim. Diğer milletvekillerimizin de ziyaretlerini bir araya getirerek bir rapor oluşturacağız. Bundan sonra Çerkezköy ve ülkemiz için ne yapabiliriz diye bunların gayreti içinde olacağız” dedi. Programda konuşan Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Kahraman Maraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur da programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
 
FAHRİ HEMŞERİ İLAN ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Çerkezköy’de AK Partili milletvekilleri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Genel merkezin organizasyonuyla 7 milletvekili ile birlikte bir araya geldiklerini ve güzel bir saha çalışması yaptıklarını söyleyen Ertem, “İnşallah ilerleyen zamanlarda bu programların sayısı artar. Çerkezköy’ün bu yapısını gördükten sonra vekillerimizin artık Çerkezköylü olacaklarını düşünüyorum. Ben kendilerini Çerkezköy’ün fahri hemşerisi olarak ilan etmek istiyorum. Çerkezköy’de her yöreden yaşayan insanlarımız bulunuyor. Herkes Türkiye’nin mozaiği olarak değerlendiriyor ama ben kabul etmiyorum. Mozaikte her renk vardır da çok sert şekilde birbirinden ayrılır. Çerkezköyü ben ebruya benzetiyorum. Onun için bu barış ve huzur ortamının Türkiye’de de ilelebet kalmasını arzuluyorum” dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Yemeğe AK Parti Yalova Milletvekili Temel Çoşkun, Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ve Gökhan İnce, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek, AK Parti Çerkezköy, Kızılpınar, Kapaklı, Veliköy ve Karaağaç belediye meclis üyeleri, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Veliköy Belde Başkanı Ömer Memiş, Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr.Ayhan Arslan, Çerkezköy SS Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gürkan Kesim, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile partililer katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ