Kapaklı Gazi Ortaokulu okul dergisinin ilk sayısı çıktı

Kapaklı Gazi Ortaokul'u 'Doruk' adı altında hazırladığı dergisinin ilk sayısını çıkardı. Kapaklı Gazi Ortaokulu Müdürü Veysel Doğruyol ve Müdür Yardımcısı Murat Acar Belediye BaşkanÄ

GÜNDEM 9.05.2013 00:42:00 0
Kapaklı Gazi Ortaokulu okul dergisinin ilk sayısı çıktı
DOĞRU YAZDIĞI SÜRECE YAPICI OLUR
Bundan sonraki çıkaracakları sayılar için okula başarılar dileyen Başkan Mandalı, dergi ve gazete çıkarmanın zorluğundan ve fonksiyonundan bahsetti. Gazete ve dergilerin doğru ve yararlı bilgileri yazdığı müddetçe her zaman yapıcı olacağını ifade eden Mandalı "Sizin de bu doğrultuda yazılar yazmanızı temenni ediyorum" dedi.
 
ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ SUNUYORUZ
Kapaklı Gazi Ortaokulu öğrencilerine, dergilerinde kendilerine yer ayırdıkları için de ayrıca teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Öğrencilerimizle yaptığımız röportajımızda belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Hazırladıkları soruları ayrıntılı olarak cevaplandırdık. İşimiz gereği yaptığımız çalışmalarımızı sürekli halkımızla paylaşan bir belediyeyiz. Bu anlamda vatandaşlarımıza şeffaf bir belediyecilik örneği sunuyoruz" dedi.
 
OKUL DERGİLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Okul dergilerinin öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasında önemli bir rol oynadığını belirten Başkan Mandalı" Bu tür yayınlar öğrencilere özgüven de sağlıyor, derginin çıkmasında emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
"ATATÜRK MEYDANI PROJEMİZ EN BÜYÜK HAYALİM"
Öğrencilerin en büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeniz nedir sorusuna da cevap veren Mandalı “İnsanlar hayalleri ile yaşarlar. Eğer hayal gücüm olmasaydı bu makamda oturuyor olamazdım. Çünkü hayaller insanı daha iyi projeler yapabilmek için motive eder. Kapaklının geleceği için çok büyük projelerimiz var. Ben size en yakın zamanda yapmayı planladığımız projemizden bahsedeyim. Eski belediye binasının yıkımından sonra bu alanımızda " Atatürk " meydanı yapmak istiyoruz. Vatandaşımızın milli ve manevi bayramlarını kutlayabileceği, her türlü sosyal faaliyette bulunabileceği bir meydana kavuşacak. Ayrıca katlı otoparkımızda olacak" dedi.
 
"İMKANLARI ÇOK İYİ NOKTADA"
Günümüzde okulların imkânlarının çok iyi bir noktada olduğunu söyleyen Mandalı, okulların ihtiyaçları söz konusu olduğunda Kapaklı Belediyesi'nin tüm birimlerinin seferber olduğunu belirtti. Asıl mesleği ve belediye başkanlığıyla ilgili soruları da yanıtlayan Başkan Mandalı "Meslek hayatıma genç yaşlarda ticaretle başladım. Çok uzun süre ticaretle uğraştım. Halen ticari faaliyetlerimiz ailem tarafından devam ettirilmektedir. Belediye başkanı olmak istemimin asıl sebebi halkımı sevmem ve halka hizmet etmekten duyduğum mutluluktur. Yöneticilik ailemizde çok eski yıllara dayanmaktadır. Kapaklı henüz küçük bir köy iken dedemin muhtar olmasıyla başlayan yöneticilik anlayışımız, halkımızın beni belediye başkanı olarak seçmesiyle devam etmektedir" ifadesini kullandı.
 
“DOĞRUYOL'DAN BAŞKAN MANDALI'YA TEŞEKKÜR”’
Kapaklı’nın yapısının farklı kültürlerin bir araya gelmesiyle oluştuğunu söyleyen Başkan Mandalı "Aynı düşünen aynı yaşayan insanlar değiliz ama ortak bir paydada buluşuyoruz. Bu da bizim zenginliğimiz" dedi. Yaşamaktan zevk alınacak bir Kapaklı hedefiyle gayret gösterdiklerini belirten Başkan Mandalı sosyal, kültürel, sportif ve eğitim alanlarında her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi. Okul müdürü Veysel Doğruyol ise eğitim camiasına yaptığı katkılar nedeniyle Başkan Mandalı'ya teşekkür ederek, Kapaklı Belediyesi'nin sağladığı hizmetlerin kendilerine büyük güç verdiğini ifade etti.
 
Haber / Gökhan TEKER