Belediyeden emniyete 10 araç

Trafik Haftası yurt genelinde olduğu gibi Çorlu'da da tören ve etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü

GÜNDEM 6.05.2013 22:14:00 0
Belediyeden emniyete 10 araç
ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından yılın başarılı emniyet ve jandarma personelleri ile yılın sürücüsü ve kompozisyon ile resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri protokol mensupları tarafından takdim edildi.
 
ARAÇLAR TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
Daha sonra Çorlu Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen 10 araç teslim edildi. Araçların temsili anahtarını İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı'na teslim eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı konuşmada; "Bir yerleşim yerinde huzur varsa o toplum daha mutlu olabilmektedir. Bu doğrultuda Çorlu Belediye Meclisimiz 10 adet aracın Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nce kullanılmak üzere tahsisi yönünde karar almıştır. Böyle anlamlı bir günde de bu araçları şehrimizin huzuru ve güvenliğine katkıda bulunmak adına ilçe emniyet müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Jestimize olumlu karşılık veren İlçe Emniyet Müdürümüz İsmail Bahri Şardağı ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun." dedi.
 
HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ SUNULDU
Halk oyunları gösterileri ile devam eden Trafik Haftası kutlama programı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan trafik bilgilendirme standının ziyaret edilmesiyle son buldu.
 
Haber / Asim YAVUZ