Tüm yollar yenilenecek

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü'nün şehrin çeşitli bö

GÜNDEM 6.05.2013 01:01:00 0
Tüm yollar yenilenecek
SONA GELİNDİ
Sahil altyolda yol düzenleme çalışmalarının sonuna geldiklerini söyleyen Dalgıç “Son olarak kot çalışmalarımızı da tamamladık ve asfaltlama çalışmasına başladık. Sıkıntı yaşanan yerlerden biri olan bu bölgede asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yolu yepyeni bir görünüme kavuşturacağız" dedi.
 
KAVŞAKTA DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Altyoldaki incelemelerinin ardından Yelken Kulüp karşısında yapılacak olan kavşak için bazı incelemelerde bulunan Başkan Dalgıç, buradan da Hürriyet Mahallesi'ne geçerek Fatih Anadolu Lisesi önünden geçen yola yapılacak olan 25 metrelik köprü ve yol düzenlemeleri ile ilgili bilgiler aldı. Hürriyet Mahallesi'nde yepyeni bulvarlar ve caddeler oluşturduklarını dile getiren Başkan Dalgıç, "Fatih Anadolu Lisesi önünde geçen bu yolda, derenin geçtiği bölgenin üzerine 25 metrelik bir köprü yaparak hem derenin ıslahını gerçekleştireceği hem de yol düzenlemesiyle birlikte bu bölgede muazzam bir köprü ve yol düzenlemesi yapacağız” dedi. Dalgıç, 2013 yılında tüm yolları yenileyeceklerini söyledi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN