Zabıta personellerine sertifikaları verildi

Keşan Belediye Meclis Salonunda hizmet içi eğitim sertifikaları önceki gün saat 13.00’da Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan tarafından personeline verildi.

GÜNDEM 6.05.2013 00:38:00 0
Zabıta personellerine sertifikaları verildi
Başkan Çağlayan, hizmet içi eğitimlerin önemli olduğunu, eğitim seminerlerinin devam edeceğini, öğrenilen bilgilerin uygulamaya dönüştürülmesinin önemli olduğunu vurguladı.
Belediye Zabıta personelleri eğitimin oldukça verimli şekilde geçtiğini, anlatılan bilgiler ile eksiklerin en iyi şekilde giderildiğini belirtti. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan “3 gün süren eğitim semineri sayesinde öğrenilen bilgiler teoriye dönüştüğünde personelimize fayda sağlayacaktır. Belediye Zabıta personellerimiz edindikleri bilgiler ile her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza bundan sonrada en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerdir” dedi.
Carpe Diem Gelişim Merkez Temsilcisi Özlenen Deniz Uzun, eğitim seminerinin aktif şekilde geçtiğini, önce takım sonra nasıl ekip olmanın gerekliliklerini en iyi şekilde personele aktarıldığını söyledi. Konuşmaların ardından 19 Belediye Zabıta personeli sertifikalarını aldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ