Kapaklı Belediyesi Meclisi toplanıyor

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, 7 Mayıs Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 2.05.2013 23:27:00 0
Kapaklı Belediyesi Meclisi toplanıyor
SALI GÜNÜ YAPILACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılacak olan toplantıda açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından 2012 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin hesapları görüşülerek karara bağlanacak. Ek bütçe yapılması konusunun da görüşüleceği toplantıda, “2013 mali yılı bütçesinde aktarma yapılması, belediye norm kadro cetvellerinde dolu kadro değişikliği yapılması, 6360 Sayılı Kanununun Geçici 1. maddesinin 18. fıkrası gereğince Kapaklı İlçesi sorumluluk alanlarına dâhil edilen yerleşim yerlerine yetkisi dâhilindeki her türlü yatırım ve hizmetin götürülmesi, 20-27 Mayıs tarihleri arasında Kamu Araştırmaları ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen İngiltere, İskoçya ve Galler gezisine katılacak olan kişilerin isimlerinin belirlenmesi” konuları da görüşülerek karara bağlanacak.
Toplantıda daha sonra Sabit Vatansever tarafından sunulan dilekçe, belediye personeli Veli Çeken tarafından sunulan dilekçe ve Site Spor Kulübü Derneği tarafından sunulan Karate Branşında Ödül konulu yazısı da görüşülecek.
 
DİLEKÇELER VE TALEPLER GÖRÜŞÜLECEK
İmar Komisyonu’na havale edilen konular ve imar planı ile ilgili dilekçelerin görüşülmesinin ardından, belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 18.04.2013 tarih ve 862 sayılı yazıda Tekirdağ Valiliği Emniyet Müdürlüğünün 01.04.2013 tarih ve 248 sayılı yazısı ile ilçe sınırları içerisinde Mithatpaşa Caddesine cepheli onaylı revizyon uygulama imar planında Belediye Hizmet Alanı olarak ayrılmış olan devletin hüküm ve tasarrufu altındaki     ( Ofis Alanı) yerin Resmi hizmet alanı ( Emniyet Hizmet Alanı) olarak değiştirilmesi talebi ve belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 18.04.2013 tarih ve 866 sayılı yazıda beldemiz sınırları içerisinde bulunan 891 ada 1 nolu parsel üzerine yapılacak olan bina cephesinin küçük olması sebebiyle Osman Sancak’ın 16.04.2013 tarih ve 3121 evrak kayıt nolu dilekçesi ile kitle ölçüleri içinde bina yapma talebi de görüşülecek.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ