Yeni encümen üyeleri seçildi

Kısa adı Trakyakent olan Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Nisan ayı Olağan kongresini Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi Salonunda yaptı.

GÜNDEM 25.04.2013 19:15:00 0
Yeni encümen üyeleri seçildi
OLAĞAN KONGRE YAPILDI
Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bulgaristan Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Trakyakent Müdürü Sinan Çetiz ile üye belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
 
YENİ ÜYELER SEÇİLDİ
Yapılan seçimde encümen üyeliklerine Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ile Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz seçildiler.
 
YENİ ÜYELİKLER KABUL EDİLDİ
Toplantıda ayrıca Kırklareli Kaynarca Belediyesi ile Demirköy Belediyesinin Birliğe üyelikleri oybirliğiyle kabul edildi. Kaynarca ve Demirköy Belediye Başkanlarına rozetlerini Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç taktı. 2012 Yılı faaliyet raporunun oybirliğiyle kabul edilmesinden sonra konuşan Dalgıç Trakyakent üyelerine uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonra da uyumlu çalışmaya devam edeceklerini ve proje üretmeye devam edeceklerini söyledi.
 
Haber / Cihangir ARIK