Miniklerden belediyeye ziyaret

Kapaklı Gazi İlk Okulu Müdürü Murat Öz, Müdür Yardımcısı Cahit Nuri Koç, ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 22.04.2013 03:31:00 0
Miniklerden belediyeye ziyaret
MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARET ETTİLER
Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette Kapaklı Gazi İlk Okulu Müdürü Murat Öz, Müdür Yardımcısı Cahit Nuri Koç ve öğrenciler, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat, Adem Sekmen ve Aziz Özkan tarafından karşılandı. Minik öğrencilerle birlikte belediye içerisinde yer alan müdürlükler ziyaret edildi. Öğrenciler belediyenin çalışmaları ile ilgili sorular sorarken, miniklerin sorularını Başkan yardımcıları Mustafa Serat, Aziz Özkan ve Adem Sekmen yanıtladı.
 
GÜÇLÜ VE ÇALIŞKAN NESİLLER OLARAK GERİ DÖNECEK
Belediye Başkan yardımcıları Serat, Sekmen ve Özkan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Eğitim için atılan her adımın bizlere başarılı, güçlü ve çalışkan nesiller olarak geri döneceğine inanıyoruz. Bu sebepten dolayı göreve geldiğimiz ilk günden itibaren en çok önemsediğimiz ve gerçekleştirmekten mutluluk duyduğumuz okullarımıza, öğrencilerimize kısaca çocuklarımıza yapılan maddi ve manevi destekler oldu. Eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir. Yaptığımız işlerin, sunduğumuz hizmetlerin devamını getirecek olan bugünün küçükleri yarının büyükleriyle beraber olmak, onlarla sohbet etmek çok güzel bir duygu. Zaman çabuk geçiyor. Şimdi minikler ama yarın bir bakmışınız ki hepsi birer yönetici, devletine milletine faydalı bireyler olmuşlar. Bizler de çocuklarımıza elimizden gelen ve mevzuatın izin verdiği desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Kapaklı Gazi İlk Okulu Müdürü Murat Öz de katkılarından dolayı, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve ekibine teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ