Hizmette ayrım olmayacak

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Tekirdağ’daki görevine atanan Vali Yerlikaya, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Yerlikaya önceki gün de Yayabaşı Köyü, Yazır Köyü, Naip Köyü, Çanakçı

GÜNDEM 19.04.2013 20:40:00 0
Hizmette ayrım olmayacak
Köy ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, önceki gün gerçekleştirdiği köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yayabaşı Köyü’nü ziyaret etti. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Yayabaşı köyüne gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Nedim Eligül ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, köy halkının sorunlarını dinledi. Daha sonra beraberindeki kurum müdürleri ile Yazır köyüne ziyarette bulundu. Köy ziyaretinde Vali Yerlikaya, muhtar Habil Aydın ve köy halkı ile bir süre sohbet etti. Ziyarette Vali Ali Yerlikaya ile köye gelen kurum müdürleri de kendi alanları ile ilgili konularda köylülere bilgiler verdi.
 
SGK VE TARIM KONULARINDA BİLGİ VERİLDİ
Vali Yerlikaya’nın köy ziyaretlerinin bir sonraki durağı Naip Köyü oldu. Yerlikaya, Muhtar Berat Ataç ve köylüler ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinlerken, kurum müdürleri de SGK ve tarım destekleri ile ilgili köy halkına bilgiler verdi. Vali Yerlikaya; Naip köyünün çalışkan bir köy olduğunu söyleyerek, yaşamlarında sağlık ve mutluluk dileğinde bulundu.
 
AYNI HİZMETİ ALACAKLAR
Vali Ali Yerlikaya, Çanakçı köyü ziyaretinde köy muhtarı Şevki Ürkmez ve köy halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Avşar Köyü’nü ziyaret eden Yerlikaya, muhtar Selahattin Yıldız ve köy halkı ile sohbet ederek, beraberindeki kurum müdürleri ile köylülerin sorunlarını dinledi. Vali Ali Yerlikaya 58’inci köy ziyaretini Yeniköy- Mermer’e gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Yeniköy- Mermer’e gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Metin Demirtaş ve köylüler ile bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Vali Yerlikaya köy halkına; Büyükşehir olan Tekirdağ'ın, Yeniköy- Mermer gibi mahalleye dönüşen köylerinin bundan sonra, il merkezinde hangi hizmet verilmekte ise, ayrım yapılmaksızın aynı hizmeti alacağını söyledi.
 
KÖY HALKINA BİLGİLER SUNDULAR
Ziyaretlerini Oruçbeyli Köyü ile sürdüren Vali Yerlikaya, muhtar Osman Devlet ve köylüler ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Karaçalı köyü ziyaretinde Vali Yerlikaya, uhtar Musa Yılmaz ve köy halkı ile sohbet etti ayrıca beraberindeki kurum müdürleri de köy halkını bilgilendirdi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın ziyaretlerinin bir sonraki durağı Semetli Köyü oldu. Muhtar Bayram Yazır ve köylüler ile bir araya gelen Yerlikaya onların sorunlarını dinlerken, beraberindeki kurum müdürlerinin de tarımsal destek uygulamaları ve SGK konuları ile ilgili bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köylülere mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu.
 
AMACIMIZ TANIŞMAK VE SORUNLARI YERİNDE GÖRMEK
Yenice Köyü’nü de ziyaret eden Vali Yerlikaya, muhtar Özmettin Ulu ve köy halkı ile bir süre sohbet ederek köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vali Ali Yerlikaya köylüler ile sohbetinde; “Köylerimizi ziyaret etmemizin nedeni sizlerle tanışmak, sorunlarınızı yerinde görüp çözümler bulmak" dedi. Vali Ali Yerlikaya, 63’üncü köy ziyaretini Araphacı köyüne gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile Araphacı’ya gelen Vali Ali Yerlikaya, muhtar Erdoğan Kayı ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, sorunları dinledi. Tatarlı Köyü’nde, muhtar Raif Özdemir ve köylüler tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, bir süre köylüler ile sohbet ederek, sorunları dinledi
 
SON ZİYARET KARAHİSARLI’YA
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 65’inci köy ziyaretinde, Ormanlı’da muhtar Hikmet Ateş ve köylüler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Beraberindeki kurum müdürlerinin de alanları ile ilgili konularda köylülere bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köy halkına; mutlu, ağız tatlarının yerinde olduğu sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu. Vali Yerlikaya, son olarak Karahisarlı Köyü’nü ziyaret etti. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve beraberindeki kurum müdürleri ile Karahisarlı köyünü ziyaret eden Vali Ali Yerlikaya, muhtar İmdat Saygı ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
 
Haber / Cihangir ARIK