MHP’den ÇOSB’ye hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 11. Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyen ÇOSB Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 19.04.2013 20:37:00 0
MHP’den ÇOSB’ye hayırlı olsun ziyareti
FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Yönetim Kurulu üyeleri Özkan Başaran, Bilge Nur Şümşet, Seçkin Tunç, Samet Toz ve Kadir Şimşek ile birlikte dün saat 11.00’da, 11. Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyen ÇOSB Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP Yönetimi, ÇOSB Hizmet Binası’nda Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Özdoğan, MHP yönetimine ÇOSB faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 
TRAKYA’YA YAKIŞAN BİR KONFERANS SALONU OLACAK
ÇOSB’nin 24 Eylül 2012 tarihinden itibaren yeni Hizmet Binası’nda sanayicilere hizmet vermeye başladığını ifade eden Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Ayrıca, bölgeye yakışan bir konferans salonu yapıyoruz. Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm Trakya’ya yakışan bir konferans salonu olacak” dedi.
 
MİLLİ SERVETTİR
ÇOSB Konferans Salonu’nun yapılmasının önemli olmadığını, önemli olanın binanın işlevliği olduğunu söyleyen Mehmet Özdoğan, “Binayı yapıp tam anlamıyla kullanamamamız, ekonomik açıdan bir yüktür. Makro boyutlu düşündüğümüz zaman bu bina milli servettir. Bu nedenle Konferans Salonumuz yalnızca ÇOSB’nin değil, tüm Çerkezköy’ün kullanımına açık olacaktır” diye konuştu.
 
GURUR DUYUYORUZ
MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’in, “ÇOSB, yeni kurulmakta olan OSB’lere de örnek oluyor” söylemi üzerine konuşan Mehmet Özdoğan, “Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya da bulunduğu her ortamda bunu dile getiriyor. Bundan büyük gurur duyuyoruz. Bu nedenle elimizden geldiğince diğer OSB’lerin kurulumuna yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
 
ARITMA TESİSİ’NİN AYLIK MALİYETİ 1 MİLYON TL
Ergene Nehri’nin kurtarılmasına yönelik çalışmalar hakkında da bilgilendirmede bulunan Mehmet Özdoğan, “Bu kapsamda tüm Tekirdağ’daki sanayiler OSB çatısı altında birleşiyor. Fabrika atık sularının ortak arıtma tesislerinde arıtıldıktan sonra Marmara Denizi’ne deşarjı planlanıyor. Bu kapsamda ÇOSB’de Arıtma Tesisi’nin aylık maliyeti yaklaşık 1 milyon TL’dir. OSB içindeki sanayi kuruluşlarının bu parayı vermesi, dışarıdakilerin ise vermemesi çifte standart ve adaletsizliğe yol açacaktır. Bu nedenle tüm sanayi kuruluşlarının OSB çatısı altında buluşması gerekir. Bu durum İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün denetimlerini de online sistem sayesinde daha kolay ve sağlıklı hale getirecektir” ifadelerini
kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ