Tüm okullarımıza eşit mesafedeyiz

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, önceki gün Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nu ziyaret ederek, okula bando takımı hediye etti.

GÜNDEM 18.04.2013 22:11:00 0
 Tüm okullarımıza eşit mesafedeyiz
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’na yaptığı ziyarette Okul Müdürü Mustafa Dursun ve öğrenciler tarafından karşılandı.
 
BANDO TAKIMI HEDİYE EDİLDİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı önceki gün Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nu ziyaret etti. Kapaklı Belediyesi tarafından, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’na yapılan ziyarette okula 20 adet Trampet, 12 adet Borozan, 2 adet Zil,  2 adet Davul, 2 adet Majör Sopası, 75 adet Bando Eldiveni, 20 adet Trampet Sopası ve 1 adet Davul Tokmağı hediye edildi.
 
EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ
Kapaklı Ortaokulu ziyaretinde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan eğitim alanının desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. Geçmişte olduğu gibi bu gün ve yarın da tüm eğitim kurumlarının yanında olacaklarını ifade eden Başkan Mandalı, “Eğitime çok önem veriyoruz. Yarınımızın teminatı çocuklarımız ve aldıkları eğitim bizler için son derece önemlidir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir ve onlara destek vermek bizleri mutlu etmektedir” dedi. İlçedeki bütün eğitim kurumlarına eşit mesafede durduklarını kaydeden Başkan Mandalı, “Tüm okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ