Turizm Haftası kutlanıyor

Bu yıl 37’ncisi kutlanan ‘Turizm Haftası’ çeşitli etkinliklerle Kırklareli’de kutlanmaya başlandı.

GÜNDEM 16.04.2013 23:54:00 0
Turizm Haftası kutlanıyor
TÖREN DÜZENLENDİ
Kırklareli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Turizm Haftası kutlamaları, önceki gün Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Kutlama programı çerçevesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, KLÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan ve Sektör Temsilcilerinden oluşan heyet, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti. Turizm Haftası kutlamaları Kırklareli Kültür Merkezi’nde devam etti.
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi’nde hazırlanan törene katıldı.
 
 
ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın, “Müzik Eşliğinde Fotoğraflarla Kırklareli Mutfağı”, “Turizm Konulu Karikatür”, “Geleneksel El Sanatları”, “Seramik ve Cam Sergileri”nin açılışını yaparak başlayan programda öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel kıyafet defilesi beğeni toplantı. Yapılan konuşmaların ardından, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Programa; Kırklareli Valisi Mustafa Yaman Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan, Kırklareli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Kurum Amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Haber / Cihangir ARIK