Bahçelievler’e yeni su hattı çekiliyor

Bahçelievler Mahallesi’nde geçmiş dönemlerde yaşanan su sıkıntısının tekrar yaşanmaması için bölgeye bin 200 metrelik yeni su hattının çekildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkan Yardımc?

GÜNDEM 16.04.2013 23:41:00 0
Bahçelievler’e yeni su hattı çekiliyor
Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’nde yetersiz olan su hatlarına bir yenisini daha ekliyor.
ÇALIŞMALAR BARIŞ MANÇO BULVARI’NDA SON BULACAK
Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen su hattı çalışmaları şu an Bahçelievler Mahallesi Alaettin Caddesi'nde devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi başlangıcı noktasında çalışmalara başlayan Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalara Faruk Ilgaz Caddesi ve Pınarça Yolu’nda devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’ne geçen ekipler yeni su hattı çekimi çalışmalarını Barış Manço Bulvarı'na kadar sürdürecek.
 
BİN 200 METRE HAT ÇEKİLİYOR
Yeni su hattı çekilen yerlerde 200’lük PWC su borusu döşendiğini belirten Kapaklı Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Yaklaşık bin iki yüz metre uzunluğunda olan Bahçelievler Mahallesi'ne çektiğimiz yeni su hattı ile geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız su sıkıntısının önüne geçeceğiz” dedi.
 
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ SU SIKINTISI YAŞAMAYACAK
Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan ana su terfi merkezinden, yeni çekilmekte olan su hattını besleyerek Bahçelievler Mahallesi'ni rahatlatmayı amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Mart ayında başladığımız projemizi bir ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Yeni su hattı çekildikten sonra Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan mevcut su hatlarına bağlantılar yapılarak su şebekesi beslenecek. Bahçelievler Mahallesi su sıkıntısı yaşamayacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ