Yenice Kerimoğlu Et Ürünleri, Kapaklı’da açıldı

Yenice Kerimoğlu, Kapaklı’da açtığı şubesiyle hizmet zincirine bir yenisini daha ekledi. Açılışını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yapmış olduğu iş yerinin merkezi PÄ

GÜNDEM 15.04.2013 21:22:00 0
Yenice Kerimoğlu Et Ürünleri, Kapaklı’da açıldı
HİZMETE AÇILDI
Yenice Kerimoğlu şarküteri işletmesi Kapaklı’da hizmete açıldı. Açılışı Pazar günü yapılan iş yerinin kurdelesi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından kesildi. Mehteran takımının gösterileri eşliğinde yapılan açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yenice Kerimoğlu ürünleri hijyen ve lezzet bakımından halkımız tarafından biliniyor. Hizmette kaliteyi ön planda tutan bir anlayışla bu günlere ulaşan et ve et ürünleri alanındaki hizmetinizin Kapaklıda’ da yer bulacağına inanıyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÜÇÜNCÜ ŞUBE KAPAKLI’YA
Merkezi Pınarhisar’da bulunan Yenice Kerimoğlu Et Ürünleri zincirinin ikinci şubesi Lüleburgaz’da hizmet veriyor. Üçüncü şubesini Kapaklı Belediye Binası karşısında hizmete açan Kenan Kuşçu, öteden beri var olan hizmet anlayışı çerçevesinde kalite ve hijyende taviz vermeden Kapaklı halkına hizmet sunacaklarını ifade etti.
 
Haber / Asim YAVUZ