Daha güvenli ulaşım için “Yaya Yolu”

Kapaklı Belediyesi, ilçe merkezi ile büyükşehir kanunu kapsamında kendisine bağlanan Pınarça Köyü arasındaki yaya yolu çalışmalarının ön hazırlıklarına başladı. Bahse konu yolun sıkÃ

GÜNDEM 13.04.2013 00:44:00 0
Daha güvenli ulaşım için “Yaya Yolu”
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, mevcut yol üzerindeki kaldırım alanlarına dolgu yapılarak, bahse konu yol kaldırım yapılacak hale getiriliyor.
 
SIKÇA KULLANILAN BİR YOL
Kapaklı İlçe Merkezi ile Pınarça Köyü arasındaki mevcut yolun vatandaşlar tarafından sıkça kullanılmakta olduğunu dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yol güzergâhında herhangi bir kaldırım olmaması vatandaşlarımızın yolu kullanmakta sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Bu sorunun ortadan kaldırılması, vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir şekilde şehir merkezimize ulaşımını sağlamak için yaya yolu çalışmalarını başlatacağız” diye konuştu.
 
DOLGU ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Konuyla ilgili teknik bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Necmi Ölke ise, “Şu an itibari ile Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından dolgu çalışmaları yapılıyor. Daha sonra bordür örme çalışmalarımız başlayacak. Bordür çalışmamızdan sonra ikinci bir dolgu yapılarak tesviye çalışmalarına devam edeceğiz. Son olarak kum ve ince malzeme serilerek parke taşı döşeme işlemlerini yaparak çalışmalarımızı tamamlamayı planlamaktayız” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ