'Kurtlar Vadisi' oyuncuları polis üniforması giydi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıl dönümü nedeniyle Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nün davetlisi olarak kente gelen 'Kurtlar Vadisi' dizisinin eski ve şimdiki oyuncuları yoğun ilgiyle k

GÜNDEM 11.04.2013 20:28:00 0
ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI
Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıl dönümü töreni, Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın çelenk sunmasıyla başladı ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar kapsamında Kırklareli'ne gelen 'Kurtlar Vadisi' dizisinin oyuncuları Kenan Çoban, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak ile oyuncu Mustafa Üstündağ ve eşi Ecem Üstündağ'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Polis üniforması giyen oyuncular, kortej yürüyüşünde Fevzi Çakmak Bulvarı'nda vatandaşlara karanfil dağıttı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Ardından oyuncular, polis motosikletleri ile şehir turu atı. Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi'ndeki kutlama programının ardından oyuncular, Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
 
KARDEŞ OLDUĞUMUZU HER ZAMAN HATIRLAYALIM
Burada bir gazetecinin çözüm süreciyle ilgili sorusu üzerine Mustafa Üstündağ, “Toplumun en aydınlık insanlarıdır sanatçılar. Topluma her zaman faydaları dokunmuş insanlardır. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada faydaları dokunacaktır. Sanatçıların, felsefecilerin ve aydınlık insanlara her zaman ihtiyaç vardır. Bu süreçte sadece seçilmiş olan kişilerin değil seçilmiş olmayan kişilerin ve bu topraklarda yaşayan herkesin artık barışa ihtiyacı var. Akan kanın durmasına ihtiyacı var. Bu süreçte seçilmiş ya da seçilmemiş diye bir şey yok, beraber hareket etmemiz gerekiyor ki kardeş olduğumuzu her zaman hatırlayalım” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ