Polis bayramına pastalı kutlama

Polis Teşkilatı’nın 168. Yıl Dönümü’nü kutlamak için gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, dün Kapaklı Polis Merkezi hareketli saatler yaşadı. Misafirlerin birbiri ardına geldiği Kapaklı P

GÜNDEM 10.04.2013 23:38:00 0
Polis bayramına pastalı kutlama
Kapaklı Polis Merkezi, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Yıl Dönümü dolayısıyla dün gün boyu hareketli saatler yaşadı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi ve Kapaklı Belediyesi Orta Okulu öğrencileri dün Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Kapaklı Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı’yı ziyaret etti.    
 
HALK NAZARINDA SAYGIN BİR YERİNİZ VAR
Kapaklı Polis Merkezi’ne ilk ziyaret dün saat 14.00’da AK
 
HALK NAZARINDA SAYGIN BİR YERİNİZ VAR
Kapaklı Polis Merkezi’ne ilk ziyaret dün saat 14.00’da AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirildi. Türk Polis Teşkilatı’nın, halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişinin teminini ve devletin bütünlüğü sağlamak için fedakarca hizmet verdiğini belirten AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, “Polis Teşkilatımız Devletin köklü kuruluşlarından biridir. Gücünü halktan ve yasalardan alan Türk Polis Teşkilatı'nın, geçmişte olduğu gibi bugün de halk nazarında saygın bir yeri vardır” dedi.
 
ŞEHİT POLİSLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Yıl Dönümü dolayısıyla Kapaklı Polis Merkezi’nde görev yapan polis memurları olmak üzere tüm ülke polisinin polis haftasını kutlayan Fazıl Aydın, “Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yad ediyoruz” diye konuştu. Kapaklı Polis Merkezi ziyaretinde AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Arzu Yılmaz ve Münevver Akman ile Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Pınar Aydın ve Salih Yurteri de yer aldı.
 
PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER
Saat 14.30'da da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı POlis Merkezi Amiri Fatih Bölükbaşı’yı ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe, Kapaklı Belediyesi Başkanlık Sekreteri Filiz Kaya ve Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Ferda Demir de hazır bulundu. Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı’na çiçek hediye eden Başkan Mandalı, Polis Haftası dolayısıyla özel yaptırılan ve üzerinde “Polis Teşkilatımızın 168. Yıl Dönümü Kutlu Olsun” yazılı pastayı da Emniyet Amiri Bölükbaşı ile birlikte kesti.
 
BÜYÜK SORUMLULUK İSTEYEN BİR MESLEK
Ziyarette, Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı’na Kapaklı’nın tarihi hakkında bilgiler veren Başkan Mandalı, “Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakarlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir” dedi. Polis memurlarının görevlerinin büyük sorumluluk ve dikkat istediğini söyleyen Mandalı, “Her türlü teknolojik donanıma sahip olmalısınız. Türk Polis Teşkilatımızın 168'inci Kuruluş Yıl Dönümü'nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü'nü içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 
1845’TEN BU YANA BÜYÜK HASSASİYET GÖSTERİYORUZ
Emniyet teşkilatının ve çalışanlarının kurulduğu 1845 yılından bu yana gerekli fedakarlık ve özveriyi göstererek milletin huzur, güven ve barış ortamında yaşaması konusunda büyük hassasiyet gösterdiğini dile getiren Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bugüne kadar Kapaklı Polis Merkezi’ne verdikleri desteklerden dolayı da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti. 
 
EN ANLAMLI ZİYARET
, Kapaklı Belediyesi Orta Okulu Türkçe Öğretmeni İsmail Özen, veliler ve öğrenciler de Polis Haftası dolayısıyla Kapaklı Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette 5 yaşındaki Elif Nur Yıldırım, Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı’na bir kırmızı gül hediye etti. Kendisi için bugünkü ziyaretlerin en anlamlısının Kapaklı Belediyesi Orta Okulu tarafından yapılan ziyaret olduğunu söyleyen Bölükbaşı, “Çocuklar bizim geleceğimizin teminatıdır” dedi ve küçük Elif Nur’u koltuğuna oturtarak öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
FLAMALARINI HEDİYE ETTİLER
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi de Polis Teşkilatı’nın 168. Yıl Dönümü dolayısıyla, Kapaklı Polis Merkezi’ne ziyarette bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, beraberindeki iki dernek üyesi ile birlikte Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı’nı makamında ziyaret ederek, kendisine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin flamasını hediye etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ