Kızılpınar Meclisi ertelendi

Kızılpınar Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamazken, toplantının Pazartesi günü saat 14.30’da yapılacağı belirtildi.

GÜNDEM 5.04.2013 13:56:00 0
Kızılpınar Meclisi ertelendi
Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yapmak üzere önceki gün saat 14.30’da toplandı. 
 
ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI  
Mazeret bildiren İbrahim Eren, Ahmet Günay, Nevzat Teker, Cevdet Öztürk, Yavuz Kütük ve Ramazan Çokbilir’in katılmadığı toplantı, çoğunluk sağlanamaması gerekçesi ile Pazartesi günü saat 14.30’a ertelendi. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “Meclis üyesi arkadaşlarımız mazeret dilekçeleri meclise ulaşmış. Çoğunluk sağlanamadı için toplantımızı Pazartesi günü saat 14.30 toplanacak” dedi. 
 
PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK
 “Encümen seçimleri olduğu için mi meclis üyeleri toplantıya katılmadı” sorusuna da cevap veren Korkmaz “Bunun olacağını tahmin etmiyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımızın da arasında sıkıntı olup olmadığını bilmiyoruz. Kısaca arkadaşlarımızın mazeretlerini bugüne denk getirmesini de anlam veremedim. Bu konuda kendileri ile görüştükten sonra açıklama yapacağız. Sıkıntı var ise bunun Pazartesi gününe kadar aşılacağını düşünüyorum” dedi. Meclis Üyeleri Pazartesi günü saat 14.30’da aynı gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacak.
 
Haber / Asim YAVUZ