Aynı noktada bu kaçıncı kaza?

Kapaklı’da bir minibüsün, servis aracına yandan çarpması sonucu meydana gelen kazada servis aracı yan yattı. Kazada servis aracında bulunan 1 kişi yaralandı.

GÜNDEM 4.04.2013 08:47:00 0
Aynı noktada bu kaçıncı kaza?
 SERVİS ARACI YAN YATTI
Kaza dün akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Yıldız Caddesi üzerinde Hacılar Çeşmesi mevkiinden ilçe merkezi istikametine doğru seyir halinde olan Mustafa Çaylak yönetimindeki 34 VHN 06 plakalı Mazda minibüs, Erbay Caddesi üzerinde yuvam konutları istikametinde seyir halinde olan Barış Tanık yönetimindeki 59 S 2274 plakalı servis aracına sağ arka taraftan çarptı.
 
KAZA KAÇINILMAZ HALE GELDİ
Kapaklı’da Erbay Caddesi ile Yıldız Caddesi’nin kesiştiği dört yol ağzında meydana gelen kazada, minibüsün yandan çarpması sonucu devrilen servis aracındaki Özlem Çakır yaralandı. Dikkatsizliğin hat safhada olduğu ve yağan yağmurla yolların kayganlaştığı dört yol ağzında herhangi bir trafik ışık sisteminin bulunmaması da kazayı kaçınılmaz hale getirdi. Olay yerine toplanan vatandaşlar aynı noktada daha önce de birçok kazanın meydana geldiğini belirtti.
 
YETKİLİLER TEDBİR ALSIN
Kazada yaralanan Özlem Çakır olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazaya karışan araç sürücüleri de ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, vatandaşlar, bölgede bundan sonra herhangi bir kaza yaşanmaması için yetkililerin tedbir almasını istedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ