Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumundan Borsa’ya ziyaret

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ufuk Aslan Borsamızı ziyaret ederek TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı ile görüştü.

GÜNDEM 4.04.2013 08:45:00 0
Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumundan Borsa’ya ziyaret
  YENİDEN ARAMIZA DÖNMELERİNİ SAĞLIYORUZ
Borsa ile komşu olan ve ayni zamanda da üye olan Edirne Açık Ceza İnfaz kurumu Gıda,Tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren ve mesleki eğitimlerin verildiğini belirten Ufuk Aslan “İnfazın amacının sadece hükümlü ve tutukluların kapalı kapılar ardında muhafazası olmadığını, Kurumda kaldıkları süreler içerisinde mesleki ve kültürel eğitim faaliyetleri yaparak onların ahlaki ve insani değerler taşıyan, meslek sahibi birer birey olarak yeniden aramıza dönmelerini sağlıyoruz” dedi.
 
 CAMİ MOTİFLİ SERAMİK TABAK HEDİYE EDİLDİ
Edirne Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Yardımcı da Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ufuk Aslan’a Canlı Hayvan Borsası ve Edirne Et ve Et ürünleri Entegre tesislerimizin çalışmaları hakkında geniş bilgiler verdi. Görüşmenin ardından Başkan Mustafa Yardımcı, Ufuk Aslan’ın verdiği kısbet maketini kabul ederek Ufuk Aslan’a ziyareti anısına Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli seramik tabak ve mis sabunu hediye etti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ