Fiziksel ve Kimyasal Test ve Analiz Laboratuarları açıldı

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü Fiziksel ve Kimyasal Test ve Analiz Laboratuarları, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in katılımı ile gerçe

GÜNDEM 31.03.2013 19:07:00 0
Fiziksel ve Kimyasal Test ve Analiz Laboratuarları açıldı
 TEŞEKKÜR ETTİ
Açılış töreninde konuşan Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, altyapısı, büyük oranda 2011 yılında Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenmiş bulunan ICONTEX2011 (Uluslararası Yenilikçi Tekstiller Kongresi) gelirleriyle ve bölüm öğretim üyelerinin TÜBİTAK ve BAP projeleriyle oluşturulmuş Laboratuvar altyapısı için başta Rektörlük ve Bölüm Başkanlığı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
 
TEMEL VERİLERİ ANLATTI
Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Göktepe ise Bölüm eğitim-öğretim ve bilimsel faaliyetlerine ait performans göstergeleri yanında Türkiye’de Mühendislik eğitiminde ilk özgün eğitim modeli niteliğini taşıyan ve Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından 2011-2012 akademik yılından itibaren uygulanmakta olan Sektör Tümleşik Eğitim (STE) modeli ile ilgili temel verileri katılımcılarla paylaştı.
 
DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ
NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de Tekstil Mühendisliği Bölümü’nü tebrik ederek “Üniversite olarak güçlü donanıma sahip laboratuvarlara ve uygulamalı eğitime büyük önem veriyoruz. Bu anlamda lisans ve lisansüstü düzeyinde tüm bölümlerin arzu edilen standartlarda eğitim altyapısına kavuşturulmasını hedefliyoruz. Bu tür üretken çalışmalarda bölümlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN