Cinayet şüphelisi yakalandı

Çorlu’da eşini kaçıran 34 yaşındaki Şükrü Uymaz'ı servis minibüsünde boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Niyazi Y.(33) memleketi Samsun’da yakalandı.

GÜNDEM 28.03.2013 20:41:00 0
Cinayet şüphelisi yakalandı
 Çorlu’da yaşayan ve eşinden 3 ay önce boşanan Şükrü Uymaz, 10 gün önce Samsun'a giderek daha önceden komşusu olan Niyazi Y.nin eşi bir çocuk annesi 31 yaşındaki Sema Y.'yi kaçırarak Çorlu'ya getirdi. İddiaya göre önceki sabah çalıştığı fabrikaya gitmek için servis minibüsüne binen Şükrü Uymaz, arka koltukta oturan Niyazi Y. tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 4 kez bıçaklandı. Ardından minibüsten inerek kaçtı.
 
KURTARILAMADI
Minibüste bulunan işçiler tarafından yakındaki bir özel hastaneye götürülen Şükrü Uymaz, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, polis olaydan sonra kaçan Niyazi Y.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
MEMLEKETİNDE YAKALANDI
Niyazi Y. önceki gece otobüsle memleketi Samsun'un Havza İlçesi girişinde polis tarafından yakalandı. Polise verdiği ilk ifade de eşinden boşanmak ve Şükrü Uymaz'la konuşmak için Çorlu'ya gittiğini söyleyen şüphelinin, "Şükrü Uymaz ile konuşmak isteğim sırada silahını çekmesi üzerine ben de yanımda bulunan bıçağı salladım. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Sadece konuşmaya gitmiştim" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ