KHGB 2013 yılı olağan genel kurulu yapıldı

Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2013 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı önceki gün Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Derviş Günday Konferans Salonu’nda yapıldı.

GÜNDEM 27.03.2013 21:05:00 0
KHGB 2013 yılı olağan genel kurulu yapıldı
 2012 BÜTÇESİ İBRA EDİLDİ
Keşan Kaymakamı ve Birlik Başkanı Bekir Dınkırcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Edirne İl Genel Meclisi’nin Keşanlı üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Divan üyeleri, Gökçetepe Köyü Muhtarı Abdullah Kemik ve Yeniceçiftlik Köyü Muhtarı Erdinç Şeftali ile başlayan toplantıda; Kesinleşen 2012 yılı Bütçesinin İbrası görüşülerek meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.
 
ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ
Daha sonra kapalı usulde yapılan oylama sonucu, Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Serbes, Sebahattin Karaman, Şabanmera Köyü Muhtarı Mustafa Çetiner, Küçükdoğanca Köyü Muhtarı Hüseyin Soran oybirliği ile seçildi.Dilek ve Temenniler bölümünde konuşan Birlik Başkanı Kaymakam Bekir Dınkırcı e, “İl Genel Meclisi Üyeleri ve muhtarlarımızla birlikte ilçemize elimizden geldiği kadar hizmet edeceğiz. Kamu ve halktan gelen kaynakların en iyi şekilde verimli kullanılması gerekiyor. Hepimiz birbirimize destek olmalıyız eğer bir başarı olursa bu hepimizin başarısıdır. Olumsuz bir şey olduğunda da hepimiz sorumluyuz.” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ