Erbap: “Puan kaybı yaşamamalıyız “

Tekirdağspor Yönetim Kurulu, Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap başkanlığında toplanırken Tekirdağspor’un kalan 5 maçıyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Erbap, “Çok zorlu bir virajın iç

SPOR 26.03.2013 20:12:00 0
Erbap: “Puan kaybı yaşamamalıyız “
 Tekirdağspor Yönetim Kurulu Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap başkanlığında toplanırken gündemle ilgili önemli konuları görüştü.
 
TOPLANTI YAPTILAR
2012 – 2013 sezonunun 30. toplantısı olan, Tekirdağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına Tekirdağspor Kulüp Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Genel Sekreter Kadir Atıcılar, Genel Kaptan Tufan Yıldırım, Muhasip Üye Ünal Günay, Taraftardan Sorumlu Üye Emin Benan Utku ve Refik Akçakaya katıldı.Sezon başından bugüne kadar gelinen noktada kulübün sportif durumunun değerlendirildiği toplantıda Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta oynanacak 5 maçında kritiği yapıldı.
 
ÇERKEZKÖY MAÇI DEĞERLENDİRİLDİ
Yaklaşık iki saat süren toplantı da, hafta sonu Namık Kemal Stadyumunda oynanan Tekirdağspor Çerkezköyspor maçının teknik değerlendirmesi yapılarak, üyeler görüşlerini bildirilirken Namık Kemal Stadyumunda görev yapan basın çalışanlarının sorunları da toplantıda değerlendirildi. Tekirdağspor Kulübüne iletilen sorunların Gençlik ve Spor Tekirdağ İl Müdürlüğü’ne iletilmesi  ve sorunların çözümü için katkıda bulunulması kararlaştırıldı.
 
RAKİP İNCİRLİSPOR İKİNCİ YARIDA 1 KEZ MAĞLUP
26 Mart Salı günü deplasmanda oynanacak olan kritik İncirlispor maçı öncesi karşılaşmayla ilgili analizde bulunan Yönetim Kurulu üyeleri, ikinci devre sadece bir mağlubiyet almış bir ekiple mücadele edeceklerini bunun da maçın önemini daha da arttırdığını belirttiler.
 
ÇINAR: “ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”
Teknik Direktör Mehmet Ali Cinar takımın teknik durumu ve kalan maçlarla ilgili değerlendirmesini yaparak, takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu ve şampiyonluğa inandıklarını belirtti.
 
MAÇLARIN AYNI SAATTE OYNANMASI İÇİN TFF’YE BAŞVURULDU
Öte yandan Tekirdağspor Yönetim Kurulu,  TFF ve Merkez Hakem Komitesi’ne dilekçeyle birlikte başvurarak,  11. grupta oynanacak olan tüm maçların aynı gün ve saatte oynanmasını ve bu maçlara grupta mücadele eden illerin dışındaki illerden hakemlerin atanmasını talep etme kararı aldı.
 
ERBAP: “ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAK …”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, “Çok zorlu bir virajın içerisindeyiz. Bu virajda şampiyon olmak istiyorsak puan kaybı yaşamamalıyız. Bizler teknik heyet ve sporcularımızın her şartta yanlarında olduk ve desteklerimizi esirgemedik. Onlarda şampiyonluk yolunda önemli başarılara imza atarak takımlarını bu noktaya kadar getirdi. İnanıyorum ki İncirlispor maçında da tüm sporcularımız yeteneklerini ortaya koyarak takım ruhunu sahaya yansıtacak ve bizleri mutlu edecek olan sonuçla sahadan ayrılacaktır.” dedi. Başkan Gürsel Erbap; tüm Tekirdağ’ın şampiyonluk için kenetlendiğini, bu havanın sürdürülmesi için taraftar, sivil toplum kuruluşları ve Tekirdağ’ın ileri gelenlerinin Tekirdağspor çatısı altında birleşerek maddi ve manevi destekte bulunması gerektiğini ifade etti.