AK Parti’den tekerlekli sandalye yardımı

AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, Karaağaç beldesinde ailesi ile birlikte yaşayan 12 yaşındaki bir çocuğa tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

GÜNDEM 24.03.2013 18:29:00 0
AK Parti’den tekerlekli sandalye yardımı
 EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Karaağaç Kazım Karabekir Mahallesi No: 82’de yaşayan 12 yaşındaki Hakan Çoşkun’u evinde ziyaret ederek kendisine tekerlekli sandalyesini teslim etti.
 
BİZİ MUTLU ETTİ
Hakan Çoşkun’un Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okulu üçüncü sınıfında okuduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, partililerin yaptığı bu desteğin kendilerin mutlu ettiğini belirterek AK Partililere teşekkür etti.
 
“HERKES YARDIM ELİ UZATMALI”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da zor durumda olan bütün vatandaşlara ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını belirtti. Toplumun engellilere yardım eli uzatması gerektiğini söyleyen Demirbağ “Gücümüzün yettiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. Tekirdağ İl Merkezi’nden Gençlik Kollarımıza gelen üç tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye başladık. İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz” dedi. Demirbağ, bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini belirtti.
 
Marmara Haber Merkezi