Öğrencilerden huzurevine ziyaret

Hayrabolu Belediyesi’nin katkılarıyla, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Hayrabolu Kredi ve Yurtlar Kurumunun düzenlediği huzurevi ziyaretinde öğrenciler, aldıkları çeşitli hediyeleri huzurevinde kalan ya

YAŞAM SAĞLIK 21.03.2013 22:31:00 0
Öğrencilerden huzurevine ziyaret
 BİZİM BAŞIMIZIN TACI
Öğrencilerinin bu ziyaretlerine sevinen ve zaman zaman da duygulanan yaşlılar, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Ziyarete eşlik eden Hayrabolu Yurt-Kur’da memur olarak çalışan Fernur Çelik, amaçlarının, huzurevi sakinlerinin yanında olduklarını, yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini ifade ederek, "Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır. Bizim onlardan öğreneceğimiz çok şey var. Huzurevinde bulunan yaşlılarımızın daha çok ilgiye ve desteğe ihtiyaçları var. Biz de bu bilinçle böyle bir ziyarette bulunduk ve hepsinin duasını aldık. Bu bizim için tarif edilemez bir mutluluk oldu" diye konuştu.
 
MÜZEYİ DE GEZDİLER
Öğrenciler, daha sonra huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler vererek, onlara bu ziyaretlerin tekrarlanacağı sözünü verdi. Huzur evi ziyaretinin ardından öğrenciler, Rakoczi, Arkeoloji ve Entoğrafya müzelerini de ziyaret etti.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN