Sanayi sitesi esnafına eğitim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” 30 Haziran 2012 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girdi ve 29 Aralık 2012 tarihinden i

EĞİTİM 21.03.2013 22:31:00 0
Sanayi sitesi esnafına eğitim
 EĞİTİMLER BAŞLADI
Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf Odası ile Edirne İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası üyelerinin bilgilendirilmesi amacıyla Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ “Yeni çıkan yasalar konusunda üyelerimizin ivedilikle bilgilendirilmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu eğitim toplantısı da 6331 sayılı ve üyelerimizi yakından ilgilendiren Kanun hakkında 2 odamız tarafından organize edilmiştir. Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Hayri Sonterler ve Oda Yönetim Kurulu arkadaşlarım ile Edirne İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özkan ve Oda Yönetim Kurulu arkadaşlarıma yaptıkları çalışmadan ötürü çok teşekkür ediyorum. Birliğimize bağlı tüm odalarımız üyelerimizin eğitimleri için çalışmalarını yapıyorlar. Edirne ESOB’a kayıtlı tüm esnaf ve sanatkarlarımızın eğitimleri konusunda ilgili oda Başkanlarımız yoğun çalışma içerisindeler” dedi.
 
YÜKÜMLÜLÜKLER ANLATILDI
Gıda Mühendisi ve İş güvenliği uzmanı Ömer Faruk Akbulut tarafından verilen eğitimde 6331 sayılı Kanunun kapsamında esnaf ve sanatkarların yükümlülükleri ve yapmaları gereken uygulamalar hakkında bilgi verildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN