Tekirdağ’ın kıymetini hep birlikte bileceğiz

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 21.03.2013 22:06:00 0
Tekirdağ’ın kıymetini hep birlikte bileceğiz
 MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ’ın büyükşehir olan iller arasında her açıdan en cazip il konumunda olduğunu belirterek, “Tekirdağ sahip olduğu tüm değerleri ile büyükşehir olmayı hak eden ve bu doğrultuda geleceğin parlayan yıldızı konumunda olan bir kenttir. Biz de Tekirdağ Belediyesi olarak Tekirdağ’ı geleceğe taşıma adına tüm çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça da muhtarlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizde ve köylerimizde yaşanan sıkıntılar ile ilgili birinci ağızdan haber alıp gerekli müdahaleleri yapabiliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok önemli” dedi.
 
YÖNETMELİKLERE HARFİYEN UYUYORUZ
Şehrin kıymetini ancak hep birlikte bilebileceklerini ifade eden Başkan Dalgıç, “Tekirdağımızın kıymetini hep birlikte bilebiliriz. Biz kanunlara ve yönetmeliklere harfiyen uyan bir belediyeyiz. Bizde kaotik kararlara sürprizlere yer yok. Kanunlar neyi emrediyorsa onu uygulamakla sorumluyuz. Altyapıdan parklara, yeşil alanlardan ulaşıma kadar kentimizin ihtiyaç duyduğu her konuda, ilimizi geleceğe taşıyacak her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şimdiye kadar halkımızla birlikte hareket ettik. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunları öğrenip çözümler ürettik. Katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Toplantıya CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Av. Nevim Kaçar, Haldun Güler ve Sinan Çetiz’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Ali Kılıç ve Vedat Kaçar ile Daire Müdürleri de katıldı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN