Toplam Kalite Yönetimi ödül töreni düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları Eğitimde Kalite Ödülü” yarışması çerçevesinde; Edirne de yapılan çalışmaların değerlendirmesi s

EĞİTİM 21.03.2013 22:06:00 0
Toplam Kalite Yönetimi ödül töreni düzenlendi
 YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI
Törene; Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Bakanlık Başdenetçisi Hadi Navruz, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Şaban Arda ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne Bağlı Okul/Kurum yöneticileri katıldı. Törende Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner ile İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şaban Arda konuşmalarını yaparak Okul/Kurumları yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Protokol Konuşmalarının ardından dereceye giren okulların TKY Uygulamaları Eğitimde Kalite ilke ve esasları çerçevesinde yaptıkları iyileştirme çalışmaları sunuldu.
 
 
DERECEYE GİREN OKUL VE EKİPLER
2013 Eğitimde Kalite Çalışmaları Ödül Takvimine göre Müdürlüğü Kalite Kurulu değerlendirme sonucunda Kurum ve Ekip Kategorisinde derecelendirme sonuçlarına göre, ekip ve kurumlara ödülleri verildi. Kurum Kategorisinde Uzunköprü- Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci, Uzunköprü Ergene İlkokulu ikinci, Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi üçüncü olurken, ekip Kategorisinde Merkez-Meriç İlkokulu “Öğrenci veli çevre üçgeninde domino etkisi oluşturarak okuyan, okuduğunu anlayan ve kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek” isimli çalışma ile birinci, Uzunköprü - 80.Yıl Anaokulu “Öğrenme ortamlarının yetersizliği” konunu çalışma ile ikinci, Havsa -Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi “Temiz Çevre Sağlıklı yaşam” isimli çalışma ile üçüncü oldu.  
 
TEŞVİK ÖDÜLÜ ALDILAR
Uzunköprü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Uzunköprü Kırcasalih İlkokulu, Uzunköprü Mehmet Arif Dilmen Ticaret Meslek Lisesi, Uzunköprü Anadolu Lisesi ve Keşan Rasim Ergene İlkokulu da teşvik ödülü aldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ