Osmanlı Akıncıları, Kapaklı’da

Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü Çerkezköy Şubesi Başkanı Sedat Arslan, önceki gün Marmara Haber Gazetesi’ne yaptığı ziyarette kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu ve motosiklet

GÜNDEM 19.03.2013 14:31:00 0
Osmanlı Akıncıları, Kapaklı’da
  
KULÜBÜMÜZÜ KAPAKLI’YA TAŞIMAK İSTİYORUZ
Çerkezköy ve Kapaklı’da toplam 15 üyeye sahip olduklarını söyleyen Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü Çerkezköy Şubesi Başkanı Sedat Arslan, “Üye sayımız gün geçtikçe artıyor. Bu vesile ile tüm motosiklet tutkunlarını kulübümüz çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz” dedi. Şuanda Çerkezköy’e bağlı olduklarını söyleyen Sedat Arslan, Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübünü Kapaklı’ya taşımak istediklerini belirtti.


YOLDAN ATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Kendilerini 2 teker tutkunları olarak nitelendiren Arslan, motosiklet sürücülerinin trafikte adeta hiçe sayıldığını kaydetti. Bir motosiklet sürücüsünün yılda 120 TL vergi ve 180 TL de sigorta pirimi ödediğini belirten Sedat Arslan, “Bu yolarda motosikletlerin d en az diğer araçlar kadar hakkı var” dedi. Diğer araç sürücülerinin trafikte motosiklet sürücülerini sıkıştırdığını ve hatta kimi zaman yoldan atmaya çalıştığını iddia eden Arslan, trafikte kendilerine saygı gösterilmesini istediklerini kaydetti.
 
ÜYE OLMAK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR
Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü’ne üye olmak isteyenlerin öncelikle motosiklet ehliyetine sahip olmaları gerektiğini söyleyen Arslan, sahip oldukları motorun evraklarının da eksiksiz olması gerektiğini kaydetti. Bahse konu motorların gücünün en az 600 cc olması gerektiğini belirten Sedat Arslan, “Kulübümüze üye olmak için mevcut üyelerimizden en az birinin bahse konu üye adayına kefil olması gerekiyor” dedi. Kulüp olarak sosyal yardımlarda bulunmayı ilke edindiklerini kaydeden Arslan, bir ilköğretim okulu için kendilerinden yardım konusunda desteklerini esirgemeyen eski kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Çoban’a da teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ