Halk, hak edene oy verir

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu önceki gün Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Mandalı, bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerin

GÜNDEM 19.03.2013 14:25:00 0
Halk, hak edene oy verir
 Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yönetimi önceki gün saat 15.00’da Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
 
KARŞILIK BEKLEMEDEN YARDIM EDİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, eğitim sektörünün, bir ülkenin kaderini tayin edecek en önemli kriter odluğunu ifade etti. Kapaklı Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan yatırımlar ve verilen desteklerin herhangi bir karşılık beklenmeden gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Mandalı, “5 yılda 1 seçimler yapılıyor. Eğer yaptığımız çalışmalar neticesinde hak ediyorsak, halk bize oyunu verir ve çalışmalarımızı daha da arttırarak hizmete devam ederiz” şeklinde konuştu.
 
SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ
Kapaklı’nın 1986 yılında belde, 2013 yılında ise ilçe statüsüne getirildiğini söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çiçeği burnunda ilçenin hızlı bir süreçten geçtiğini dile getirdi. Seçimlere diğer adaylara nazaran 1-0 önde gireceklerini iddia eden İrfan Mandalı, “Seçimlerde iddialıyız. Çünkü bugüne kadar hızla büyüyen Kapaklı’ya büyük hizmetlerde bulunduk. Tabi ki bugüne kadar yapılanlar yeterli değil. Çünkü Kapaklı hizmete aç. Desen desen işlenmeye müsait bir yerleşim bölgesidir” dedi.
 
GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ
Bir gün kendisinden daha genç, daha zeki ve daha hırslı bir aday çıkması halinde, gençlerin önünü açacağını ifade eden Başkan Mandalı, “Kapaklı Ortaokulumuzun genç müdürü Mustafa Dursun da henüz göreve gelmeden önce okulun birçok eksiğini tespit etti ve bizden destek istemeye geldi. Çünkü kendini eğitime adamıştı. Biz de kendisine mazbatasını aldıktan sonra her türlü konuda belediyemize yazılı olarak başvurabileceğini, böylelikle gerekli yardımların yapılabileceğini söyledik. Nitekim öyle de oldu” diye konuştu.
 
KOLEJ HAVASINDA BİR DEVLET OKULU
Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun yapım maliyetinin 3’te 2’sinin Belediye tarafından, 3’te 1’lik kısmı olan 1 milyon 950 bin TL’sinin ise Devlet tarafından karşılandığını söyleyen Başkan Mandalı, “Okulumuz görünüm ve eğitim kalitesi bakımından adeta bir kolej kapasitesindedir. Burada okuma şansı bulan öğrencilerle gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde, mutlulukları ve memnuniyetleri her hallerinden okunabiliyor. İnşallah aynı kaliteyi diğer okullarımızda da yakalayabiliriz” temennisinden bulundu. 
 
KAPAKLI’NIN YILDIZI OLACAĞIZ
Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya maddi manevi tüm desteklerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Mustafa Dursun, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun, ilçenin yıldızı haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Kapaklı’daki hiçbir okulun, belediyeye müracaat ettikleri halde yardım alamadıklarını iddia edemeyeceğini söyleyen Dursun, “Biz de yardım noktasında sizi her zaman yanımızda gördük. Bundan sonra da yanımızda olacağınızdan şüphemiz yok” dedi.
 
ÇİÇEK HEDİYE ETTİ
Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Mustafa Dursun, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya çiçek verdi. Ziyarette Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gökhan Duran, sınıf öğretmenleri Sema Saygılı ve İsmail Özen ile öğrenciler de hazır bulundu. Mandalı ziyaret sonunda okul yönetimi ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ