İndirim günleri başladı

Keşan’da Şekerbank’ın ‘Kapımız Esnafa Açık: Her ayın 15’i Esnafın Günü’ projesi kapsamında, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası düzenlediği indirim günlerinin açılışı önce

GÜNDEM 17.03.2013 11:31:00 0
İndirim günleri başladı
AÇILIŞ YAPILDI
Saat 10.30’da başlayan açılış törenine, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Şekerbank Trakya Bölge Müdürü Selda Togay, Şekerbank Keşan Şube Müdürü Ender Özgen, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kaymakam Bekir Dınkırcı, “Çekirdekten tezgâhtar olarak yetişmiş ve ailesi özel sektörde devam eden bir mülki idare amiri olarak bu bütüncüllük Keşan’a yakışan bir bütüncüllüktür. Olması gerekende kamu, özel sivil, sosyal, siyasal, atanmış, seçilmiş herkesi bütüncül olarak görmek istiyorum.
Keşan bölgede güzel özel bir yer gücümüzün farkında olmalıyız, yol üstendeyiz, yaklaşık 15 milyon nüfuslu İstanbul’a 2 saat uzaklıktayız, ihracat 35km uzaklığımızda sadece Gelibolu Yarımadası’na giden turistleri insanlarımızı çeşitli noktalarda ağırlayarak ikramlarda bulunabilirsek emin olun ilçemizin ticaretine katkı sağlayacaktır” dedi.
 
ÜRETİM VE İSTİHDAM DA KONUŞULMALI
Bölgede tarım, hayvancılık, turizm ve ticaretin yanında üretimin ve istihdamın da potansiyelinin olduğunu ve bunların da konuşulması gerektiği söyleyen Dınkırcı “Aldığımız verilere göre 100 kişiden 86’sı ferdi işletme geriye kalan 14 kişi bir araya geliyor. Neyi paylaşamıyoruz. Kim neyi hedefliyorsa şirket, kooperatif, üretici birliği olarak bir araya gelmeliyiz” dedi. Kaymakam Dınkırcı, tüm kişi ve kuruluşların birlik beraberlik içinde olması, beraber hareket etmesi temennisinde bulundu. Program sonunda toplu bir şekilde bereket kurdelesi kesilerek, Ali Zontul’a ait iş yeri gezildi. Daha sonra Sayın Kaymakam Bekir Dınkırcı indirim günü kampanyasına katılan bazı işyerlerini gezerek tebrik etti.
 
Haber / Gökhan TEKER