Sağlık yöneticilerinden Tıp Bayramı ziyareti

Keşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergün Kurtar, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan ve Keşan’da görev yapan bazı aile hekimleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Keşan Beled

GÜNDEM 15.03.2013 12:45:00 0
Sağlık yöneticilerinden Tıp Bayramı ziyareti
SEVGİ VE BECERİ İLE HİZMET ETSİNLER
Önceki gün saat 09.30 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Kurtar, Alparslan ve aile hekimleri aynı zamanda operatör doktor da olan Özcan’ın Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyarette konuşan ve tüm doktorların Tıp Bayramı’nı kutlayan Mehmet Özcan, “Keşan’da görev yapan doktorların üst yönetici kadrosu 14 Mart Tıp Bayramı gibi özel bir günde aynı camianın içinden gelmem sebebiyle ziyaretimize gelmişler. Bayramımız kutlu olsun. Mesleğinizi uzun yıllar boyunca sağlık, sıhhat içinde yürütmenizi temenni ediyorum. Gelecekte de bu millet daha iyi hekimler yetiştirip kendi halkına bugünlerden daha kaliteli sağlık hizmeti versin. Alanında çok iyi bilgi donanımına sahip meslektaşlarımız var. Noksanlarımız da olabilir ama bunlar zaman içerisinde çözülebilecek problemler. Sadece mesleğinizi yaparken değil emekli olduğunuzda da doktorluk yapıyorsunuz. Doktorluk ölene kadar yapılan mesleklerden. Doktorlarımız halkımıza şefkat, sevgi ve beceri ile hizmet etsinler” dedi.

GÜZEL PROJELERE İMZA ATIYORUZ
Ziyarette konuşan Ergün Kurtar da “Hem bu meslekteki büyüğümüz hem de Keşan Belediye Başkanı olarak 14 Mart Tıp Bayramı’nda sizi ziyaret etmek istedik. Keşan’da İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak meme kanseri konusunda ilçemizdeki tüm sağlık kuruluşları ile birlikte güzel projelere imza atıyoruz. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemizde bir ve beraberliğimizi sağladığımız sürece çok daha güzel işlere imza atabiliriz. Erikli’deki Keşan Belediyesi’ne ait sağlık tesisinin 10 yılık kullanım hakkı için de çok teşekkür ediyoruz. Bu konuyla ilgili Edirne’den üst düzey sağlık yöneticileri ile Vali Yardımcısı önümüzdeki pazartesi günü ilçemize gelmeyi planlıyorlar” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN