Aylar sonra ailelerine kavuştu

Pkk tarafından çeşitli tarihlerde yol kesilerek kaçırılan ve dün Kuzey Irak'ta aralarında Bdp'li milletvekillerinin de bulunduğu heyete teslim edilen 8 kamu görevlisi aylar sonra ailelerine kavuştu.

GÜNDEM 14.03.2013 15:09:00 0
Aylar sonra ailelerine kavuştu
VALİ YAMAN KARŞILADI
Pkk tarafından 20 ay önce Diyarbakır kırsalında kaçırılan ve dün serbest bırakılan Astsubay Başçavuş Abdullah Söpçeler, jandarma eşliğinde bir minibüsle önceki gece saat 02.20'de Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Büyükmandıra Beldesi'ndeki baba ocağına geldi. Uçakla İstanbul'a gelen ve ardından özel bir minibüsle yanında babası Hüseyin Söpçeler, yakınları ile birlikte jandarma eşliğinde yola çıkan Abdullah Söpçeler'i Kırklareli Valisi Mustafa Yaman,TEM otoyolu Babaeski çıkışında karşıladı. Daha sonra da evine gelme üzere tekrar yola koyuldu.
 
BABASINI BEKLEDİ
2,5 yaşındayken babası pkk tarafından kaçırılan ve şimdi 4.5 yaşında olan Melis'e babasının işten geleceği söylendi. Minik Melis, en güzel kıyafetlerini giyip, evin bahçesinde dans edip halası Ayşegül Söpçeler'e babasını nasıl öpüp, sarılacağını gösterdi.
 
Haber / Cihangir ARIK