Çorlu Belediye Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek

GÜNDEM 7.03.2013 17:30:00 0
Çorlu Belediye Meclisi toplandı
FESTİVAL KOMİSYONU BELİRLENDİ
Çorlu Kültür ve Sanat Festivali ile Ulusal Bayram ve etkinliklerin planlanması ve organizasyon çalışmalarında görev almak üzere festival komisyonu kurulmasına karar verildi. Festival komisyonuna üye olarak Aynet Buyan, Yusuf Gümüş ve Şerafettin Çengel seçildi. Çorlu Mücavir alanı içerisinde yer alan muhtarlıklara yardım yapılması konusu görüşüldü. Bu kapsamda her muhtarlığa bir yıl süresince aylık 250 Türk Lirası nakdi yardım yapılması kararlaştırıldı.
 
SPOR KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM
Çorlu’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yardım yapılması yönünde karar alındı. Bu doğrultuda şehri farklı branş ve kategorilerde temsil eden Çorlu Belediye Spor Kulübü, Çorluspor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Sanayispor, Yıldız Gençlik Spor, Sağlık Spor, Yeşiltepe Spor, Aslan Spor, Çorlu Fener Spor ve Çorlu Şifa Gücü Spor Klüplerine Mart ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez nakdi yardım yapılmasına karar verildi.
 
İTİRAZ DİLEKÇLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Türkgücü Köyü Muhtarlığı’nın arsa satış talebi onaylandı. İçkili yer bölgesi talepleri, 02/01/2013 tarih ve 2013/40 sayılı plan notunun iptaline ilişkin meclis kararına askı süresince gelen itiraz dilekçeleri ve imar planı değişiklik talepleri görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken; imar komisyon raporları komisyonun tavsiye niteliğinde görüşleri doğrultusunda onaylandı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ