“Yükselen piyasa bakış açısı”

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Erken ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç önceki gün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Büyük Konferans Salonu’nun aç?

GÜNDEM 6.03.2013 13:32:00 0
“Yükselen piyasa bakış açısı”
 ÖĞRENCİ SAYISI FAZLA
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, konser ve açılış konuşmaları ile devam etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derman Küçükaltan fakültenin kurulduğu günden bu yana geçirdiği değişimler ve yeniliklerden bahsetti. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenci sayısının diğer fakültelerde öğrenim gören öğrenci sayılarına nazaran fazla olduğunu dile getirerek, monoter tedbirlerin yanı sıra ve önce vergi ve üretim konularının gündeme gelmesi gerektiğini vurguladı.
 
PLAKET VERİLDİ
Daha sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Erken Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, “Küresel Kriz Sonrası Yükselen Piyasaların ve Gelişmekte Olan Ülkelerin Yeni Dünya Tasarımında Ülkelerin Görüşleri” konulu sunum yaptı. Konferansın ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde doçentlik ve profesörlüğe atanan öğretim üyelerine Rektör Yörük tarafından rafından ve fakültede 20. yılını dolduran öğretim üyelerine de Fakülte Dekanı Prof. Dr. Derman Küçükaltan tarafından plaket verildi.
 
Haber / Gökhan TEKER