İndirim sözleşmesi imzalandı İndirim sözleşmesi imzalandı

Tekirdağ Belediye Başkanlığı ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında enerji birim fiyatlarına indirim yapılması ile ilgili protokol imzalandı.

GÜNDEM 5.03.2013 12:54:00 0
İndirim sözleşmesi imzalandı İndirim sözleşmesi imzalandı
600 BİN TL TASARRUF SAĞLANACAK
Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende indirim protokolü Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Tredaş Tekirdağ İşletme Müdürü Turan Avcı tarafından imzalandı.
İmzalanan protokol ile Tekirdağ Belediyesi’nin 1 yılda 550-600 Bin TL tasarruf edeceğini belirten Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Tredaş ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk. Ödemelerimizi zamanında gerçekleştirdik. Bu protokol karşılıklı dayanışma ve iyi niyetin bir göstergesi. Tekirdağ Belediyesi bu protokol ile yılda 550-600 Bin TL tasarruf sağlayacak. Protokolün gerçekleşmesinde emeği geçen Tredaş yetkililerine teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.
 
ÖDEMELERİNİ AKSATMADI
Tredaş Tekirdağ İşletme Müdürü Turan Avcı da, enerji satışında indirim uygulamasını birçok kurum ve kuruluşla yaptıklarını, Tekirdağ Belediyesi’nin de şimdiye kadar ödemelerini aksatmaması ve her zaman işbirliği içerisinde olmasından dolayı böyle bir protokol imzalamaya sıcak baktıklarını dile getirdi. İmza töreninde Belediye Meclis Üyesi Levent Gündoğdu ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen de hazır bulundu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ