Her okul bir kaledir

Kapaklı Belediyesi tarafından Gazi Ortaokulu için temin edilen 4 bilgisayar, 4 gece görüşlü kamera ve 1 de fotokopi makinesini okula teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Belediye Başkanı İrfan M

GÜNDEM 27.02.2013 13:55:00 0
Her okul bir kaledir
 Okul olarak ne zaman yardım için Belediyenin kapısını çalsalar Başkanın kendilerini geri çevirmediğini söyleyen Okul Müdürü Veysel Doğruyol ise “Bugüne dek hangi miktar ve kalitede ne istediysek, istediğimizden daha kaliteli ve daha fazla bir şekilde temin edildi” diye konuştu. 
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, dün saat 11.00’da Kapaklı Gazi Orta Okulu’nu ziyaret etti.
 
YARDIMLARIN DEVAMI GELECEK
Kapaklı Gazi Okulu’na elektronik eşya yardımında bulunmak için okulu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Okul Müdürü Veysel Doğruyol ve Okul Baş Müdür Yardımcısı Lale Büyüksüzer tarafından karşılandı. Okulların kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Aziz Özkan, “‘Her Okul Bir Kaledir’ mantığı ile hareket eden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, bugüne kadar bütün okullarımıza her türlü alanda yardım etme gayreti içinde oldu” dedi ve okullara yapılan bu tür yardımların bugün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.
 
NE İSTEDİYSEK TEMİN EDİLDİ
“Kapaklı Gazi Okulu olarak ne zaman yardım için Belediyenin kapısını çaldıysak hiçbir zaman geri çevrilmedik” diyen Okul Müdürü Veysel Doğruyol, “Kapaklı’da müdürlük yapmak çok kolay. Çünkü ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa, yardımımıza koşacak bir Belediye var. Bugüne dek hangi miktar ve kalitede ne istediysek, istediğimizden daha kaliteli ve daha fazla bir şekilde temin edildi. Bu nedenle başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
OKULA YAPILAN YARDIMLAR
2012-2013 eğitim-öğretim döneminde okula yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Müdür Veysel Doğruyol, “Öğretmenler odasına dolap ve masa takımı alındı. Kütüphaneye kitaplık takımı, öğretmenler odasına ve sınıflara sandalye ve idari odalara da koltuk takımı alındı. Okulumuzun ses düzeni, telefon ve internet hattı yapıldı. Fen Laboratuarının zemini düzeltildi ve sabit malzeme dolapları alındı. Bilgisayar odasının zemini düzeltildi. Nöbetçi öğrenci odası yapıldı. Okulun badana boyası yapıldı. 124 sıra, 1 klima, 2 yazıcı, 3 LCD televizyon alındı. Okulun baca tamiri yapıldı ve çatı aktarımı gerçekleştirildi. Rehber öğretmen, Harita ve Hizmetli odaları yapıldı. Okula 5 kamyon kömür alındı. Okula engelli tuvaleti yapıldı. Tuvaletler yenilendi” dedi. Doğruyol, yapılan bu yardımların büyük kısmının Kapaklı Belediyesi, kalan kısmının da Okul aile Birliği tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.
 
YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR
Kapaklı Gazi Ortaokulu’na 2012-2013 eğitim öğretim dönemi sonuna kadar yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Veysel Doğruyol, ısınma sisteminin doğalgaza dönüşümü için gerekli incelemelerin yapıldığını belirterek, “Okuldaki her sınıfa dolap ve öğretmen masası konulacak. Okul bahçesi düzenlenecek. Okul bahçesi asfaltlanacak. Tüm bu hizmetler Belediyemiz ve Okul Aile Birliğimizin desteği ile gerçekleştirilecek” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ