Gazeteciler tek dernek çatısı altında birleşti

Tekirdağ Trakya Gazeteciler Birliği Derneği’nin olağanüstü genel kurulu Pazar günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 60 üyenin katılımıyla yapıldı.

GÜNDEM 25.02.2013 17:40:00 0
Gazeteciler tek dernek çatısı altında birleşti
 DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Yılmaz Karaca’nın da katıldığı genel kurulda açılış konuşmasını yapan yönetim kurulu başkanı Naci Akyazı divanın oluşması için verilen teklifin üyelere sundu. Divan Başkanlığına Yılmaz Karaca, üyeliklere Mehmet Yirun, Selçuk Özmen, Naci Yılmaz getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Divan Başkanı Yılmaz Karaca Türkiye’deki basın derneklerini ve federasyon çalışmalarını anlattı. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar ve CHP İl Başkan Yardımcısı Sedat Kaplan da, genel kurulda üyelere selamlama konuşması yaptı.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU
Gündem maddelerinde faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak oylanarak ibra edildi. Yeni yönetimin seçilmesi için verilen aday listesi yönetim kurulu asil ve yedek denetleme kurulu asil ve yedek ile Federasyon delegeleri açık oylamayla seçildi. Yapılan seçim sonucu yönetim kurulu üyeliklerine Naci Akyazı, Kamil Baştuhan, Nijat Ayvaz, Selahattin Er, Rıza Erenler, Şaban Kardeş, Gülgün Keçeci, Necmi Işıksal, Özkan Dikmen, Yaşar Polat ve Fatih Erge seçildi. Denetleme kurulu asil üyeliklerine Ruhan Yalçın, Selçuk Özmen ve Gülçin Akyol seçilirken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu delegeliklerine de Naci Akyazı, Uğur Sarı, Özkan Dikmen, Kamil Baştuhan seçildi.
 
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Yeni oluşturulan yönetim kurulu, seçimin ardından ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Naci Akyazı başkanlığındaki yönetimde genel sekreterliğe Nijat Ayvaz, Başkan vekilliğine Özkan Dikmen getirilirken, başkan yardımcılıklarına da Necmi Işıksal, Selahattin Er ve Kamil Baştuhan getirildi.
 
YEMEK DÜZENLENDİ
Yönetim kurulu toplantısının ardından yönetim kurulu ve dernek üyeleri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
 
Marmara Haber Merkezi