Hem vergiden düşün hem isminizi yaşatın

Keşan Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nurettin Alparslan ve Hastane Müdürü Tahir Özçınar, bölgede eksiklik duyulan yoğun bakım ünitelerinin yapılması ve hayata geçirilmesi için işadamlarından des

GÜNDEM 24.02.2013 17:39:00 0
Hem vergiden düşün hem isminizi yaşatın
İŞ ADAMLARINDAN DESTEK İSTEDİLER
Hastane heyetini, Keşan TSO Meclis Başkanı Celil Tanyolaç, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahaddin Uyulgan karşıladı. Mustafa Helvacıoğlu “Başhekimimiz ve Hastane Müdürümüzün ziyaretlerinden memnuniyet duyduk. Ziyaretin konusu tüm bölgemiz için oldukça mühim bir konu. Hastane hizmetlerinin ve sağlık sektörünün bölge ticaretine önemli bir katkısı olduğunu biliyoruz. Gerek Özel Hastanemiz gerekse Devlet Hastanemizin hizmetleri bölgemiz için son derece önemlidir. Yeni yapılacak Devlet Hastanesi’nin de bölge ekonomisine çok faydalı olacağı inancındayız” dedi.
 
KEŞAN İÇİN İHTİYAÇ
Şuanda mevcut hastanenin yerine 1. Derece Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, 2. Derece Yetişkin Yoğun Bakım Ünitesi ve 3. Derece Diş Polikliniği’nin kurulmasının planlandığını ifade eden Helvacıoğlu “Kurulacak bu ünitelerin bölge için önemi açıktır. Başhekimliğimizin gerekli birimlerle yaptığı tahmini fiyat çalışmaları sonucu, kurulması düşünülen 1. Derece Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi 60 Bin TL. 2. Derece Yetişkin Yoğun Bakım Ünitesi 150 Bin TL. ve 3. Derece Diş Polikliniği de yine tahmini olarak 22 Bin TL tutmaktadır. Bu ünitelerin Keşan Devlet Hastanesi’nde kesinlikle olması gerekliliği biliniyor. Hastane yetkililerimiz yapılacak olan bu ünitelere destek verecek olan işadamları ve hayırseverlerin isimlerini verecek. Eski hastane bünyesinde yapılacak olan ünitelere destek veren iş adamlarının ve hayırseverlerin isimleri aynı zamanda yeni kurulacak devlet hastanesinde de aynı ünitelere verilecek. Vergi Dairesinden ve mali müşavirlerimizden aldığımız bilgilere göre ticaret yapan hayırseverlerimizin yardımları vergilerinden düşülebilecek” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi