Erikli Sahili Altyapı Devir Protokolü imzalandı

Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi’nin altyapı hizmetlerinin Keşan Belediyesi’ne devri ile ilgili olarak önceki gün Keşan Belediyesi’nde toplantı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 24.02.2013 16:54:00 0
Erikli Sahili Altyapı Devir Protokolü imzalandı
 TEKNİK DESTEK VERECEĞİZ
Saat 17.30’da başlayan toplantı öncesi açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, “Kooperatifte görev değişikliği oldu ve alınan karar doğrultusunda altyapı hizmetlerinin belediye eliyle yürütülmesi istendi. Biz de alınan karar gereği teknik kadrolarımızla görüşmelerde bulunduk. Bugünkü toplantımız teknik konular üzerine olacak. Toplantı sonrası alınacak kararları basın ve halkla paylaşacağız. Kooperatifin tüzüğü gereği devir için belli bir süreç var ve bu nedenle ilk dönemlerde kooperatif işlerinin yürütülmesi beraberce olacak. Bu bir nevi geçiş dönemi olacak. Kooperatife teknik destek vereceğiz ve çalışmalar belediye prosedürlerine uygun olacak” dedi.
 
UYUMU YAKALAYACAĞIZ
Özcan toplantıda ayrıca hazırlanan protokol maddelerini katılımcılarla paylaştı. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aras da belediye ile kooperatifin geçiş döneminde yönetim ve hizmet anlamında uyumu yakalayacaklarını dile getirdi. Aras, kooperatifin tam devri ile ilgili olarak da bu yaz üyelere konuyu aktaracaklarını, derinlemesine bir onay alınması gerektiğini ve bunun alınmasına sorun yaşanmayacağına inandığını anlattı.

PROTOKOL İMZALANDI
Yaşar Aras, Erikli’deki vatandaşların MOBESE de dahil olmak üzere birçok hizmet beklediğini bu hizmetlerin de sırasıyla ortaklaşa şekilde çözümleneceğini kaydetti.
Toplantının sonunda hazırlanan protokol Başkan Özcan ve Aras tarafından imzalandı.
 
Marmara Haber Merkezi